Ugrás a fő tartalomra

Bagossy Brothers Company és Lóci Játszik koncert a Budapest Parkban!

Július 26-án a Bagossy Brothers Company és a Lóci Játszik veszi birtokba a Budapest Park színpadát.

"Bagossy Brothers Company
Bármilyen hihetetlen, de 5 évesek leszünk és ezt egy hatalmas bulival ünnepeljük a Budapest Parkban. Torta, aranyeső, diszkóláz!
A 2013 óta létező gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company fő csapásiránya a dallamos indie, alternatív és folk stílusok, mindez igazi "telitorokbólüvöltős" szövegekkel fűszerezve. A zenekar fiatal kora ellenére olyan himnuszokat tudhat magáénak, mint a Van egy ház, a Vakít a kék vagy a legutóbbi, Valahol itt című slágerük. Nagy sikerrel léptek már fel a legfontosabb magyar- és erdélyi fesztiválokon, klubokban, a közönség szeretete mellett pedig a szakma elismerését is kivívták: a Nagy-szín-pad tehetségmutató döntőjéig meneteltek, tavaly pedig Fonogram-díjra és Petőfi Zenei Díjra is jelölték őket.

Lóci Játszik
Nehéz egy föld alatti akváriumba elhozni a napsütést, de amikor 1200 ember veled együtt énekel, akkor tényleg úgy érzed magad, mint a dalban: a #napölel. A nyár közepén, a PARK-ban ismét elhozzuk ezt a pillanatot mindenki számára, ráadásul még többen leszünk - ugye? Sőt, talán meglepetésként ér titeket, de 2018-ban ez lesz az utolsó(!!!) hangos, nagyszabású budapesti Lóci játszik buli, mert szeptembertől decemberig valami egészen különleges meglepetés-sorozattal várunk Benneteket. Mi ígérjük, hogy pont ezért a színpadra mindent felrakunk, ami a csövön kifér - ti pedig gyertek, és töltsétek meg a nézőteret! Áll az alku?"

2018. július 26. 18:00
Budapest Park
1095, Budapest, Soroksári út 60.



Jegyárak:
▲ 07.12-ig: 2499 Ft
▲ 07.13-tól: 2999 Ft