Ugrás a fő tartalomra

5 ok, amiért a JETLAGnek adnánk a Nagy-Szín-Pad fődíját!

Idén ötödik alkalommal indult el a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! Ebben az esztendőben olyan produkciók alkotják a mezőnyt, mint az Amigod, Antonia Vai, az Apey & the Pea, a Belau, a ByeAlex és a Slepp, a JETLAG, az NB, vagy éppen a Soulwave. Bár mindannyian minőségi anyagokat hoznak, de mi egyértelműen a JETLAG győzelméért szorítunk, mind eddigi munkásságuk, mind a tegnap esti Akváriumos bulijuk után. Jöjjön hát 5 ok, amiért szerintünk megérdemlik a döntőbejutást, majd a főnyereményt.

1. Molnár Tamás egy jelenség színpadon, mégpedig abból a fajtából, amire születni kell, tanítani nem lehet... Irdatlan energia, alázat, emberi előadásmód jellemzi minden alkalommal.

2. A frontember a legkiválóbb zenészeket gyűjtötte maga mellé, minden fronton, hangszeren egy-egy zsenit hallhatunk (Czoller Bence, Demkó Matyi, Farkas Izsák, Lapis Botond, Simonyi Zádor). Ezáltal, ha az embernek egy kis töltésre van szüksége, nem kell wellness hétvégére mennie, elég részt vennie a legközelebbi JETLAG bulin, és egészen biztosan megkapja a szükséges energialöketet.

3. Tomit korábban egészen más stílusban ismerhette meg a nagyérdemű, az AFC egy igazán szép tábort épített fel, így kellett némi bátorság ahhoz, hogy Tamás egy totálisan más irányba induljon el. Ezt a váltást pedig nem aprózta el, egy szépen felépített, termékeny, hiteles produkcióval lépett elő. A 2016 nyarán alapított zenekar ilyen rövidke idő alatt 8 remek dallal (sőt egy nagylemezzel) ajándékozta meg közönségét. Lehet utánuk csinálni!

4. A produkció vizuálisan is biztos lábakon áll. A klipek minőségiek, élvezetes képi világgal rendelkeznek, emellett a koncerteken is minden alkalommal összhang van a látottak és hallottak között. A vizuálon pont akkora hangsúly, hogy továbbra is a zene maradjon középpontban. Ebben pedig nagy szerepe van a csapat egyik tagjának, Czoller Bencének.

5. Bár már több koncerten jártunk, kétszer ugyanazt még sosem kaptuk. A srácok folyamatosan megújulnak, bővül a zenekar, remek vendégek (például Papp Szabi, vagy Marge) társulnak az esték folyamán, táncosok, új dal, vagy új látványelem (tegnap este például CO-puska) a bónusz.
Egy szó, mint száz: NAGYSZÍNPADON A HELYÜK!




A srácokra ma este 20:00-ig lehet szavazni három módon is:
- SMS-ben a 06 (20/30/70)4422-999-es alapdíjas telefonszámon a "jetlag" szót kell elküldeni. (Egy telefonszámomról maximum 5x.)
- Instán megosztott képekkel, amelyeket #nsz és #jetlag hashtagekkel látunk el. (Maximum 5 ilyen poszt érvényes egy profilról.)

Képek: nikiahatos, Tusai Andi
Szöveg: nikiahatos