Ugrás a fő tartalomra

Rock Band For Old Men, Signore Crust, Grizzly Vibrations a Kuplung színpadán!

Különleges programnak nézünk elébe, amennyiben május 1-én ellátogatunk a Kuplungba, ugyanis 3 feltörekvő zenekar fogja birtokba venni a színpadot egy este erejéig.

~ Signore Crust
"A Signore Crust egy visszhangokkal, szörf és rituális elemekkel megspékelt dream-rock zenekar. Első, 3 számos EP-jük 2016 májusában jelent meg Centerfold Crush címen. Zenéjük akár egy késő esti tengerpart, ahol a hullámok olykor egymásba ismétlődő gitárriffeket, hangos zakatolást, keleties hangzásokat vagy éppen disco elemeket sodornak a partra. Második EP-jét (Atlas for the band) 2017 tavaszán mutatta be a zenekar az A38 Hajó gyomrában. Bipolar című számuk bekerült az Index 2016-os dalversenyébe, illetve a Petőfi Rádió is premiereztette."

~ Grizzly Vibrations
"A Grizzly Vibrations egy trióból épp négyessé alakult pécsi zenekar, zenéjük a 60-as évek klasszikus surf-rock szcénáján és napjaink indie-hullámain lovagolva formálódik. Elképesztő beach-vibe és surf-feel generátorként működik a banda."

~ Rock Band For Old Men
"Korb Géza (Puma Danger) szólóprojektje 2016 elején indult el a szomorú popba merülés felé vezető úton. Egy év szobazenélés és csillió demó elkészülte után befejezte az első bossa nova, ballada, country, funky és hiphop elemekkel tarkított albumát, melyen egyszerre jelenik meg a humor, az önirónia és a mély szomorúság."

2018. május 01. 19:00
Kuplung
1061, Budapest, Király utca 46.



Jegyárak:
Kedvezményes elővételes: 800 Ft
Helyszínen: 1000 Ft