Ugrás a fő tartalomra

JAZZY KVÍZ a Monkey Business énekesnőjével

Egy örök fiatal vagy, akinek vérét mindig felpezsdíti a minőségi élőzene? Akkor neked a JAZZY PUB-ban a helyed! A legváltozatosabb stílusokban dúskáló, felejthetetlenül izgalmas koncertek és a legjobb, legnépszerűbb dalokat hajnalig pörgető lemezlovasok mellett kedves pultosaik garantálják, hogy te végre igazán önfeledten szórakozhass. A 2009 szeptemberében nyílt JAZZY PUB egyedülálló bor választékkal (Bortársaság jóvoltából), isteni koktélokkal, 2 hangulatos teremmel vár téged a belváros dübörgő szívében, avagy a Liszt Ferenc Téren.

Aki járt már Monkey Business bulin, az tudja, hogy irdatlan energiákkal rendelkezik ez a formáció és ezekből a töltésekből bőven kapnak a részvevők a hazaútra, vagy az est hátralévő, táncos részéhez is. Nagy szerencse hát, hogy a céges partik és az esküvők mellett a legmenőbb kluboknak is megfordul a csapat, ezen a pénteken például a Jazzy Pubban játszik a csapat.

JAZZY KVÍZ a banda énekesnőjével.

2 hónapja benne vagyunk már az új esztendőben. Hogy állsz a fogadalmakkal? Fogadtál meg erre az évre bármit is?
Igen, szoktam év elején fogadalmakat kötni. Szerintem érdemes ilyenkor átgondolni, hogy mi az, amibe több energiát szeretnénk befektetni és mi az a tevékenység, szokás, ami káros és nem visz minket előrébb.
Életed eddigi legmeghatározóbb koncertje?
Mózes Tamara és Nagy János koncertje volt körülbelül egy hónapja a Budapest Jazz Klub-ban, de Michael Jackson 96-os budapesti History turnéjam vagy a tavaly nyári Incognito koncertet is nagyon nagyon szerettem! 
Mi a legjobb abban, hogy koncertezhetsz?
Az, hogy úgy érezhetem, adhatok valamit az embereknek, adhatok valamit magamból, az energiáimból. Az arcukról öröm sugárzik vissza rám, ami engem is tölt. 
A legnagyobb bók amit koncert után kaptál?
Az, hogy "feka" hangom van.. Ami természetesen és nagyon sajnálatosan, de nincs így (nevet-szerk.)
Kiknek ajánlod a hétvégi bulit?
A Jazzys bulit kortól, nemtől, rassztól, hitvallástól és hangulattól függetlenül mindenkinek ajánlom szeretettel. Ajánlom azoknak, akik szeretnek boldog és zenélni szerető embereket látni a színpadon, jó minőségű zenét hallgatni, vagy akár tombolva táncolni és énekelni velünk együtt.


JAZZY PUB. Ahol a legjobb (zenei) sztorik születnek…