Ugrás a fő tartalomra

JAZZY KVÍZ: Futball stadiont venne Ricky?

Egy örök fiatal vagy, akinek vérét mindig felpezsdíti a minőségi élőzene? Akkor neked a JAZZY PUB-ban a helyed! A legváltozatosabb stílusokban dúskáló, felejthetetlenül izgalmas koncertek és a legjobb, legnépszerűbb dalokat hajnalig pörgető lemezlovasok mellett kedves pultosaik garantálják, hogy te végre igazán önfeledten szórakozhass. A 2009 szeptemberében nyílt JAZZY PUB egyedülálló bor választékkal (Bortársaság jóvoltából), isteni koktélokkal, 2 hangulatos teremmel vár téged a belváros dübörgő szívében, avagy a Liszt Ferenc Téren. 

A 2010 tavaszán alakult PartYssimo egy igazi zenei ősrobbanás, ahol hosszú évek óta színpadon és stúdiókban bizonyító, vérprofi zenészek és énekesek állják meg helyüket. A csapat élménydús esték keretein belül szórakoztatja az esküvők, céges rendezvények, egyetemi-főiskolai bálok, klubbulik részvevőit. A berekedt torkokra, tánctól fájó lábakra március huszonnegyedikén felkészülni ér!

Álmaid duettjében ki lenne a partnered?
Fura és telhetetlen dolog lenne, ha két olyan énekesnő mellett, mint Sonia és Dinci más partnerről álmodoznék. Velük mindent elénekelhetek, és ez jó!
Mitől jó egy koncert?
A jó zenekartól és jó közönségtől. Legalább is nálunk ettől jó!
Hányas voltál a suliban énekből?
A mi időnkben a magatartás és a szorgalom beleszámít ott az osztályzatba... Négyes voltam.
Ha megnyernéd a lottó főnyereményét, mihez kezdenél vele?
Nem lottózom, jobban értékelem azt a pénzt, amiért megdolgozik az ember. Ha hirtelen milliárdok szakadnának rám, lehet vennék egy futball stadiont. (nevet-szerk.)


JAZZY PUB. Ahol a legjobb (zenei) sztorik születnek…