Ugrás a fő tartalomra

JAZZY KVÍZ: Erdőket venne Éliás Gyula

Egy örök fiatal vagy, akinek vérét mindig felpezsdíti a minőségi élőzene? Akkor neked a JAZZY PUB-ban a helyed! A legváltozatosabb stílusokban dúskáló, felejthetetlenül izgalmas koncertek és a legjobb, legnépszerűbb dalokat hajnalig pörgető lemezlovasok mellett kedves pultosaik garantálják, hogy te végre igazán önfeledten szórakozhass. A 2009 szeptemberében nyílt JAZZY PUB egyedülálló bor választékkal (Bortársaság jóvoltából), isteni koktélokkal, 2 hangulatos teremmel vár téged a belváros dübörgő szívében, avagy a Liszt Ferenc Téren.

Éliás Gyula jr. a budapesti klubélet egyik meghatározó alakja, ami nem csoda, hiszen sokszínű egyénisége és változatos repertoárja mindig nagy sikernek örvend. Elismerései között olyanok szerepelnek, mint a Gundel Művészeti Díj (2006), a Jazzy rádió dalverseny – Legjobb férfi énekes (2009), vagy éppen az Artisjus Zenei Díj (2013). Március 10-én, szombaton Éliás Gyula és zenekara a Jazzy Pubban játszik.

Álmaid duettjében ki lenne a partnered?
Magyarországon már szinte mindenkivel énekeltem, aki számít a szakmában, de ha a londoni származású Adele-al énekelhetnék, az nagy kihívást jelentene.
Szerinted mitől jó egy koncert?
A koncertek mindig attól lesznek jók, ha kialakul egy természetes energiaáramlás az előadók és a közönség között. Létre jön egy közös egység, amelyben együtt adjuk át magunkat a zene hatalmának és egy fajta kölcsönös eufóriában egy közös élménnyel leszünk gazdagabbak.
Hányas voltál a suliban énekből?
A suliban sokszor szabotáltam az órákat, mert olykor nagyon untam, ezért sajnos nem mindig kaptam ötöst. 
Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Elsőként erdőket vennék, hogy ne vágják ki a fákat, ezzel védve az életet. Természetesen jótékonysági céllal rákos beteg gyerekeket is támogatnék, ezen kívül adnék belőle a családomnak és a közeli barátaimnak is. Végezetül, ha nem is 80 nap alatt, de körbeutaznám a földet.


JAZZY PUB... Ahol a zenei sztorik születnek...
A Jazzypub működését ebben az évadban az NKA Hangfoglaló Program támogatja.