Ugrás a fő tartalomra

Borbély Richárd: "Amit játszik az adott zenekar, azt szeresse, értse"

Úgy érzed örökfiatal vagy, akinek vérét mindig felpezsdíti a minőségi élőzene? Akkor neked a JAZZY PUB-ban a helyed! A legváltozatosabb stílusokban dúskáló, felejthetetlenül izgalmas koncertek és a legjobb, legnépszerűbb dalokat hajnalig pörgető lemezlovasok mellett kedves pultosok garantálják, hogy te végre igazán önfeledten szórakozhass. A 2009 szeptemberében nyílt JAZZY PUB egyedülálló bor választékkal (Bortársaság jóvoltából), isteni koktélokkal, 2 hangulatos teremmel vár téged a belváros dübörgő szívében, avagy a Liszt Ferenc Téren.


Richie and the Mops a Jazzy Pubban
Borbély Richárd arca és hangja sokak számára lehet ismerős, hiszen láthattuk, hallhattuk őt többek között a 2014-es X-Faktorban, valamint olyan darabokban is, mint az István a király, a Jézus Krisztus Szupersztár, vagy éppen az Éden és a Bál. Az énekes-színész ezúttal 2016 nyarán alakult Richie and the Mops zenekarával érkezik a Jazzy Pub színpadára.

A formáció tagjai:
Borbély Richárd - Ének/Gitár
Csóti Márton - Gitár/Vocal
Naszvagyi Tamás - Basszusgitár/Vocal
Hegyessy Csaba - Dob/Vocal

MINIKVÍZ A FRONTEMBERREL:

Álmaid duettjében ki lenne a partnered?
Jó kérdés, a lista igazából hosszú lenne. Nem tudnék kiemelni egy konkrét nevet, de a többség már sajnos az égi zenészek társaságát bővíti.

Szerinted mitől jó egy koncert?
Az önazonosságtól. Azt gondolom, ma már az a legfontosabb hogy, amit játszik az adott zenekar, azt szeresse, értse, tudja miről is szól. Ezt nagyon érzi a közönség. Én ha ilyen koncerten vagyok, akkor mindegy is, hogy mi a stílus.

Hányas voltál a suliban énekből?
Természetesen kettes. Nem szerettem és ma sem szeretem azt a dogmatikus ének tanítási rendszert, ami most is működik. Szükség lenne a zene kibontakoztatására. Hiszem, hogy a zene gyógyít, és életeket menthet meg.

Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Egy komplett terv van a fejemben, szerintem erre minden álmodozó ember tervet készített már. Én is így vagyok ezzel.

2018.03.30.
Kapunyitás: 21:00
Koncert start: 22:30
Tánc szabadon: Körülbelül 03:00-ig
Belépő: 1500 HUF