Ugrás a fő tartalomra

Kollányi Zsuzsi megmutatta, hogy milyen is az Új világa!

A Magneoton gondozásában megjelent Kollányi Zsuzsi legújabb anyaga, amelyhez különleges videót is forgatott a Glamour Women of the Year 2018-on is jelölt énekesnő. 
" Egyszerűen szerettem volna egy nagyon egyszerű képi világú videót, amiben van egy kis csavar is. A forgatás jóval rövidebb időt vett igénybe, mint egy normál, story boardos, történetes klip elkészítése, amit én rendkívüli módon díjaztam, mert így egyetlen pillanatra sem éreztem magam fáradtnak. Folyamatosan kreatív és hatékony munkát tudtunk végezni." - kezdte a háromszázhatvan fokos technikával készült anyag kapcsán a BSIDE Hungarynek Kollányi Zsuzsi. 

A dal mondanivalója érezhetően hiteles, hiszen Zsuzsi boldog, kiteljesítő párkapcsolata hozta meg a számára az ihletet. "A szöveg teljes mértekig empirikus élményekből íródott, így emlékeim szerint mindennel együtt körülbelül 15 percet vehetett igénybe a megírása. 2016 novembere környékén készült, kicsivel a szerelmem megismerése után. Az egyik randink után hazamentem és az íróasztalomnál ülve papírra vetettem ezeket a sorokat."
Pillants hát be Zsuzsi Új világába!

szöveg: nikiahatos