Ugrás a fő tartalomra

JAZZY KVÍZ: Michael Bublé-val duettezne Miss Bee

Egy örök fiatal vagy, akinek vérét mindig felpezsdíti a minőségi élőzene? Akkor neked a JAZZY PUB-ban a helyed! A legváltozatosabb stílusokban dúskáló, felejthetetlenül izgalmas koncertek és a legjobb, legnépszerűbb dalokat hajnalig pörgető lemezlovasok mellett kedves pultosaik garantálják, hogy te végre igazán önfeledten szórakozhass. A 2009 szeptemberében nyílt JAZZY PUB egyedülálló bor választékkal (Bortársaság jóvoltából), isteni koktélokkal, 2 hangulatos teremmel vár téged a belváros dübörgő szívében, avagy a Liszt Ferenc Téren. 

JAZZY PUB. Ahol a legjobb (zenei) sztorik születnek… Ezen a szombaton a Mickey Rourke film után Vadorchideák-ra keresztelt formáció szolgáltatja a talpalávalót! Énekesként Miss Bee bizonyít az élen, mellette pedig Vető Péter, Csizmadia László, Vinnay Csaba és Solymos Róbert tesznek meg mindent az önfeledt szórakoztatásért.

Álmaid duettjében ki lenne a partnered?
MISS BEE: Ha férfit kellene mondanom, akkor Michael Bublé, ha pedig női előadót, akkor Barbra Streisand.
Szerinted mitől jó egy koncert?
MISS BEE: Hu, nehéz kérdés! Talán, ha az előadó, a főhős és a zenészek a helyükön vannak, szeretik amit csinálnak és ez egyszerűen árad belőlük...
Hányas voltál a suliban énekből?
MISS BEE: 5-ös (nevet -szerk). De a gimiben is, mert zene-tagozatra jártam!
Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
MISS BEE: Anyukámnak és magunknak vennék egy lakást. De azért gyorsan a zenébe is fektetnék természetesen!