Ugrás a fő tartalomra

Garami Funky Staff feat Nika

Garami Gábor közismert rádióst, műsorvezetőt senkinek sem kell bemutatnunk. a Garami Funky Staff produkcióval régi nagy álma vált valóra, hiszen a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágerei csendülnek fel. A csapat olyan előadókkal dolgozott együtt az eltelt évek során, mint Veres Mónika, Király Viktor, Tóth Vera, Gájer Bálint, az Animal Cannibals, vagy éppen Kocsis Tibor.

Amire bármikor számíthatsz = avagy a repertoár alanyai: Kool and the Gang, Earth Wind and Fire, James Brown, Aretha Franklin, Jamiroquai, George Benson, Stevie Wonder, M People, Prince, Diana Ross, Chic, Donna Summer, Sister Sledge, Herbie Hancock, Pointer Sisters.

Veres Mónikát, avagy Nikát számtalan produkcióból ismerheti a nagyérdemű, hiszen a lányt az 1990-es évek végén is hallhattuk őt énekelni, aminek meg is lett az eredménye, hiszen 2001-ben eMeRTon díjat kapott (Az év tini énekesnője elismerését vihette haza). Azóta láthattuk, hallhattuk őt az 56 csepp vér musicalben, vokalistaként bizonyított a Megasztár tehetségkutatójában, döntőse volt a 2012-es Eurovíziós Dalválasztó műsorban, illetve szerencsét próbált a The Voice tehetségkutatóban is. Ez már több Száz felvonás...

Dresscode: A sportosan elegánstól felfelé jöhet bármi!

Beugró: 2000 Ft.
2018.02.17.
Kapunyitás: 21:00
Koncert start: 22:00
Tánc szabadon: Körülbelül 03:00-ig
Ide érkezz meg: 1061 Bp. Liszt Ferenc tér 10.
Mail: info@jazzypub.hu