Ugrás a fő tartalomra

TOP 4: Őket pörgettük novemberben

TOP5 sorozatunkban minden hónap végén összeszedjük az elmúlt 4 hétben megjelent kedvenc magyar számainkat, klipjeinket. Előadóink szerencsére a koncertek mellett bőven hagynak időt, energiát az alkotásra. Ebben a hónapban úgy tűnik, hogy a szerelmes szerzemények tarolnak. Íme a BSIDE HUNGARY 4 novemberben rongyosra hallgatott dala, videója.


4. Nagy Adri: Sosem múlik el
Adri eddigi talán legjobb zenéjével rukkolt elő a hónap során. A Sosem múlik el egy sokszor hallgatós nóta lett, a modern trendeket abszolút hozó szerzeményben Adri kellemes hangja simogatja lelkünket. A zenét Nagy Dávid, Lotfi Begi és Bartalos Jenő szerezte, a szöveget pedig ugyancsak Bartalos Jenőnek köszönhetjük.



3. CocoTia: Pandora
A Havas Lajos, Csicsák Norbert és Lombos Márton szerezte Pandora már első hallgatásra belopta magát szívünkbe. A szöveg középpontjában az élet miértje, a sors gondolata áll, amelyet egy cseppnyi görög mitológia is körbeölel. Izgalmas!


2. Soulwave: Nehezen múlik
Egy biztos, a Soulwave formáció zenéi iszonyatosan jól építkeznek, erre tökéletes példa legújabb számuk, a Nehezen múlik. A szöveg azt a pillanatot ragadja meg, amikor minden reményünk odaveszni látszik kiválasztottunk kapcsán. Oltári zene, oltári szöveg!


1. JETLAG: Sziluett
Hát igen, lassan borítékolható lesz, hogy ha a JETLAG kijön egy új anyaggal, akkor ők bizony havi toplistánk elején landolnak. Véleményünk szerint ezt az elektronikus vonalat hazánkban ennyire jól még senki sem csinálta. Molnár Tomi a fiatal generáció egyik legjobb szerzője. Ha nem a legjobb...