Ugrás a fő tartalomra

Flashbird: Nagyon sok mindent szeretnék átélni és örök fiatal maradnék - Interjú!

A Sweetest enemy és a Gamble után új klippel lepte meg közönségét Flashbird. Némethy Brigi ismét egy lendületes, energikus, mondhatni nyáridéző nótával rukkolt elő, de egészen biztos, hogy ez az angol nyelvű dal tökéletes alap lesz a szilveszteri bulikon is.

"Egyik nap azon gondolkodtam, hogy milyen gyorsan pörögnek az évek, azt hiszem, hogy már felnőtt vagyok, de mégis gyakran előjön a gyermeki énem. Ezt nem bánom, mert rengeteg nehézségen megyek át úgy, hogy fele annyira veszem a lelkemre a dolgokat. Folyamatosan világot járnék, nagyon sok mindent szeretnék átélni és örök fiatal maradnék." - kezdte a Young and Crazy kapcsán Flashbird. - "Krajczár Péterrel dolgoztunk együtt, aki fél szóból is megérti, hogy mit szeretnék megvalósítani a zenékben, és hogy mi az a stílus, amiben szeretnék kiteljesedni. Nagyon könnyű vele együttműködni. Onix pedig egy nagyon humoros, tehetséges ember, aki imád zenélni, ahogy én is, és nagyon jó barátok lettünk. Vele tervben van még egy-két közös dal." - tette hozzá a lány. 

A vidám klip gyönyörű helyszíneken forgott, a videóról pedig az énekes lány is mesélt nekünk: "Ukrajnában jártunk egy gyönyörű vízesésnél. Nagyon aranyos és segítőkész emberekkel dolgoztunk, a helyszín ötlete, illetve a forgatókönyv a nővérem, Némethy Mária fejéből pattant ki. A forgatás, mint az előző két klipem esetében is, nem munka volt, sokkal inkább egy több napos élmény olyan emberekkel, akik remek, alázatos munkájukkal járultak hozzá a projektemhez. A stábbal úgy működünk már együtt, mint egy kis család. Felszabadult és hihetetlenül boldog voltam a forgatáson, még a hideg sem érdekelt." 

És hogy hogyan értékeli a 2017-es esztendőt a DENIZ LIVE vokalistája? "Nagyon tartalmas volt, rengeteg kapcsolatot építettem ki, sok új embert ismertem és a karrieremben újabb lépcsőfokot másztam meg. Többen felkértek közös dalokra, 2018-ban pedig meg is valósítjuk őket." 

Nos, mi kíváncsian várjuk, de ti addig is ismerkedjetek meg a Young and Crazy zenéjével:


Szöveg: nikiahatos