Ugrás a fő tartalomra

Decemberben is hasít a Fat Mo's!

Megújult gasztro-kínálattal, minden este élőzenével, pazar szilveszteri menüsorral várja vendégeit a Fat Mo's Music Restaurant!

Aki jól ismeri a klasszikus belvárosi „zugivót”, a „Volt egyszer egy Amerika” díszleteiben életre kelő huszadik század szeszcsempész-korszakot, annak is újdonságot jelenthetnek azok a gasztro-csodák, amelyekkel a frissen igazolt konyhai csapat lepte meg a közönséget. A Fat Mo's Band jam-sessionjeit immáron olyan varázslatos fogások mellett hallgathatja a nagyérdemű, mint a Chateaubriand, vagy a látványnak sem utolsó Uruguay Ribeye Steak, így egyszerre lehet részese a hang és ízorgiának a vendég, és úgy lesz időutazó, hogy a jelenben is csodálatosan otthon érezheti magát.

Hétvégenként a ház zenekarának 3 órás maratoni jazz-funk-pop koncertje mellett természetesen a legendás 10 arany és 3 platinalemezes DJ Suri Imre érkezik, és vele a hajnalig tartó Funky-Feeling, ahol mindenki megtalálhatja magának az éppen aktuális kedvencét, miközben a „vérpezsgés” is garantált.

Szilveszterkor pedig természetesen pedig pazar menüsorral, és egész estés műsorral várja vendégeit a minden tekintetben egyedülálló, legendás belvárosi zenés étterem.

A születésnaposok továbbra is 20%-os kedvezményben részesülnek, valamint azok is, akik 17:30 és 19:30 között teszik tiszteletüket a „Happy Hours” keretein belül.

Érdemes időben asztalt foglalni, a legjobb helyek nagyon gyorsan elkelnek.

Fat Mo's Music Restaurant
1053 Nyáry Pál utca 11.
Asztalfoglalás: + 36 1 266 8027
vagy e-mailben: restaurant@fatmo.hu