Ugrás a fő tartalomra

A nyári éjszakákat idézi meg Tolvai Reni új száma! Interjú!

A Megasztár ötödik szériájának egykori győztesét is láthatjuk a 2018-as A DAL című műsorban. Bár még nem publikus a teljes mezőny anyaga, de a bájosan extravagáns énekesnő egy végtelenül ütős számmal indul a versenyben, úgyhogy minden esélye megvan, hogy a legjobbak között, avagy minimum a döntőben találja magát.

"Ez az a verseny, ahol nem az számít, hogy kinek mekkora a tábora, vagy mennyire pörög a médiában, hanem valóban azon van a hangsúly, hogy milyen alkotást hoz magával. Alig várom, hogy kijöjjenek a dalok és meghallgathassam őket, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen zenét játszanak azok a versenytársak, akiket eddig nem ismertem." - árulta el nekünk A DAL sajtótájékoztatóján Reni. "A zsűriben igazán senkitől nem tartok. Sokkal inkább izgulok a közönség reakciója miatt, hogy mennyire jön majd át nekik a Crack my code." - tette még hozzá az énekesnő.

És hogy mit tudhatunk a szerzeményről?
Reni így avatott be a Crack my code történetébe:
"Johnny K. Palmer és Bella Máté felhívtak, hogy van egy daluk számomra, úgy érezték, hogy illik hozzám ez a zene. Mikor meghallgattam a zenét, teljesen elájultam, mert annyira jó energiái vannak ennek a számnak. Eltelt pár hét, megcsináltuk a magyar és az angol verziót is, a magyar szöveget Molnár Tamás írta meg hozzá (aki korábban a tavalyi nagy kedvencünket, a Látomást is szerezte Reninek - szerk.). Nekem alapvetően angolul könnyebb énekelni, de azt gondolom, hogy ezzel a két verzióval mindenki megtalálhatja azt a változatot, ami közelebb áll hozzá. A dal hangulata számomra visszahozza a nyári estéket, a meleget, a jó bulikat és persze a szerelmet is."

Zene: Bella Máte / Szöveg: Johnny K.Palmer - Molnár Tamás
Producer: ZĀVODI



Szöveg: nikiahatos