Ugrás a fő tartalomra

Magyar előadók dolgozták fel Pink dalait akusztikusan

Októberben, közel öt év szünet után új albummal tért vissza Amerika háromszoros Grammy-díjas énekesnője, Pink. A szintén októberben debütált magyar MTV novemberben a pop ikon legendás munkássága előtt tiszteleg: a csatorna Facebook oldalán olyan magyar énekesek adtak elő Pink számokat akusztikus feldolgozásban, mint KosziJanka, OliverFromEarth, Henderson David és Zola.

Az októberben debütált magyar MTV novemberben egész napot szentelt Pinknek, aki azt követően, hogy az idei MTV Video Music Awards díjátadón Michael Jackson életműdíjat vehetett át, öt év után új albummal tért vissza. A Beautiful Trauma mind a 13 lemezre került dalát az énekesnő társszerzőként is jegyzi, de a lemez elkészítésében olyan nagyágyúk is segédkeztek, mint Eminem, aki a Revenge c. szám munkálataiba folyt bele és hangját is hallatja a szerzeményben. Az új album első kislemeze a What About Us volt, ami egy nappal a Szigetes fellépését követően jelent meg és landolt rögtön a slágerlisták élén, azóta pedig már több mint 150 millió lejátszásnál tart a legnépszerűbb videomegosztó portálon.

A zenecsatorna, amelynek célja, hogy minél több lehetőséget biztosítson a hazai együttesek számára, a dedikált Pink nap alkalmából népszerű magyar zenekarokkal közösen tisztelget a pop ikon elképesztő munkássága előtt. Az MTV News Hungary Facebook oldalán Koszi Janka, OliverFromEarth, Henderson David az énekesnő népszerű dalait adták elő akusztikus feldolgozásban. A műsor házigazdája a New Level Empire együttes frontembere, Zola volt, aki nem csak a fellépőkkel beszélgetett, de a zenélésből sem maradt ki.