Ugrás a fő tartalomra

Meglepetésekben bővelkedő nagykoncerttel ünnepli 15. szülinapját a Fool Moon

A történet 2001-ben kezdődött egy esküvőre szánt alkalmi acappella produkcióval, amit aztán az évek során hat nagylemez, nívós nemzetközi és hazai díjak, elismerések követtek.


2016. december 10-én pedig már másfél évtizedes fennállásának apropóján ad nagykoncertet a Fool Moon vokálegyüttes a MOM Kulturális Központban. A próbák már javában zajlanak egy különleges és titokzatos vendég fellépővel, aki az est folyamán több dalban is közreműködik majd. Azt, hogy kiről vagy kikről van szó, a fiúk nem árulták el. Valószínűleg ez lesz a koncert egyik legnagyobb durranása.

Persze nem az egyetlen! Mészáros Tamástól megtudtuk, hogy a jeles eseményre egy vadonatúj, tőlük korábban nem hallott filmzene feldolgozással is készülnek, amelyben több népszerű slágert gyúrtak egybe. Ezt a felvételt a koncerten CD-t vásárlók - karácsonyi ajándék gyanánt - az együttes saját fejlesztésű letöltőkártyáján ingyen megkapják.


A Fool Moon repertoárjában számos filmzene acappella átirata szerepel, amiket a közönség minden alkalommal óriási tapssal jutalmaz. Jó hír tehát a rajongóknak, hogy Miki, Barni, Gabi, Tomi és Márk jövőre egy filmslágereket tartalmazó nagylemez készítésébe kezdenek, most azonban minden energiájukkal a nagykoncertre készülnek, ami - őket ismerve - egy színvonalas, humorban gazdag, felhőtlen kikapcsolódásnak ígérkezik.

Nagy buli készül a MOM Kulturális Központban, december 10-én 20:00 órától. Aki pedig részese szeretne lenni, ne halogassa a jegyvásárlást, mert a belépők gyorsan fogynak!

Írta: Kis Szilvia