Ugrás a fő tartalomra

Flashb!rd: "Engem sokkal inkább az életre emlékeztet" - Itt a klip! Interjú!

A napokban rukkolt elő második saját számával FLASHB!RD. A Gamble című dalhoz természetesen klip is forgott, amely a legnagyobb videómegosztó oldalon már el is érhető.


"Bár maga a Gamble szó szerencsejátékot jelent, de engem sokkal inkább az életre emlékeztet. Szerintem mindenki úgy játsza az életetét, ahogy egy szerencsejátékot. Vannak kitűzött célok, amiket szeretnénk elérni az életünk során és persze ott vannak az akadályok, nehézségek, csalódások, szétágazó választási lehetőségek, amiknél döntenünk kell, hogy merre lépünk tovább. Ha egy útra rálépünk, akkor pedig nem tudhatjuk, hogy mi lett volna, ha a másikat választjuk. Sokszor kell döntéseket hoznunk, máskor pedig várunk, áldozunk és reménykedünk, hogy ha tűrűnk még egy kicsit, akkor előbb-utóbb minden jobb lesz majd." - kezdte a BSIDE Hungarynek Flashb!rd a szerzemény kapcsán. "Igazából mindenkinek ajánlom a dalt, aki szereti ezt a stílust, pörgést, vagy egyszerűen csak tud azonosulni a számmal." - tette hozzá.

"A klip azzal a remek ukrajnai csapattal készült, akikkel a Sweetest Enemy klipemet is csináltuk. Az ötletet Némethy Máriának köszönhetem. A forgatás nagyon jó hangulatú volt, imádtam minden pillanatát. A végén érzett kellemes fáradtság pedig minden pénzt megért." - árulta még el FLASHB!RD.


Írta: Nikkk