Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: Kedvenc dalaink novemberben

TOP5 sorozatunkban minden hónap végén összeszedjük az elmúlt 4 hétben megjelent kedvenc magyar számainkat, klipjeinket. Bár újra beköszöntött az ősz, előadóink most sem unatkoznak, hiszen a fellépések mellett az alkotásnak is bőven hagynak időt, energiát. Íme a BSIDE HUNGARY 5 novemberben rongyosra hallgatott dala, videója.


5. Zséda: Adj még levegőt

A hónap során jelent meg Zséda legújabb lemeze, a Kémia. Az énekesnő egészen biztosan tudja, hogy mi a képlet, hiszen egy többrétű, igényes albumot rakott össze ismét. A korongról korábban már megismerhettük az Óceán című szerzeményt, a napokban pedig az Adj még levegőhöz debütált lyric videó. Egy romantikus balladáról beszélünk, tele végtelen és erős érzelmekkel.


4. Belau feat Szécsi Böbe: You and I

Az elektronikus alapokra fektetett Belau ugyancsak novemberben rukkolt elő debütáló lemezével. Ez a korong mediterrán tájakra kalauzolja el a hallgatót és fergetegesen teremti meg benne a nyugalmat, a harmóniát! Az albumról a Szécsi Böbével közös You and I jelenti a kedvencünket, amit nehéz nem ötször-hatszor meghallgatni egymás után!


3. Antal Tímea: Még az úton

Antal Timi végre megtalálta azt az irányt, ahol igazán önmaga lehet. Ezt igazolja legújabb kislemeze is, amely abszolút nagy kedvence lehet az élőzene kedvelőinek. Ráadásul a korongon található témákkal is igen könnyű azonosulni. Timiék a Még az úton című átdolgozott népdallal jöttek ki elsőként, és aki egy népdalt így el tud énekelni, az előtt mindenki megemelheti szépen a kalapját! Bravó Timi!


2. Szakács Gergő - BSW Cover: Ne félj

Ezúttal a második helyre is egy feldolgozást hozunk, ami Szakács Gergőnek (Sounda) köszönhető. A fiatal énekes, szerző a BSW legújabb, Ne félj című számát gondolta újra, ráadásul ezúttal egy zongoristával is kiegészült. Egyszerűen nem tudjuk nem imádni azt, ahogy Gergő végtelen finoman, jó ízléssel, érzékenységgel nyúl hozzá a már ismert nótákhoz. 


1. Dallos Bogi: Már nem zavar

Bogi újabban alaposan meglep minket. Az énekesnő szinte a szemünk előtt nő fel és válik érett előadóvá. Már a 13-as ház című daláért is csak elismerni tudtuk, a Már nem zavarral pedig még magasabbra tette azt a bizonyos lécet. Lendületes, frissítő és nálunk a hónap abszolút kedvence!


Összeállította: Nikkk