Ugrás a fő tartalomra

Megjelent Zséda hatodik nagylemeze, a Kémia!

4 év szünet után végre ismét új lemezzel lepte meg rajongóit a többszörös Fonogram-, eMeRTon-, és Artisjus-díjas énekesnő, Zséda. A szerelmes album 15 friss szerzeményt tartalmaz, és igen sokszínűre, nagyívűre sikeredett.


Ma délelőtt egy sajtóreggeli keretein belül kaphattunk ízelítőt Zséda legújabb nagylemezéből, amelyről hamarosan kritikát is olvashattok oldalunkon. A sajtótájékoztatón a kiváló zeneszerző, Rakonczai Viktor, a Magneoton lemezkiadó alapítója, Joós István, és Lackfi János szerző mesélt még az albumról Zsédán kívül. A kiforrott dalok 2 éven érlelődtek,

"Úgy érzem, talán ez eddig a „legzsédásabb” nagylemez. Benne van mindaz, ami jellemez engem. A jazz, a blues, a soul nagyon fontos részei voltak a zenei pályámnak, alapvetően meghatározzák azt, ahogyan manapság pop-ot énekelek. Van benne egy kis színház is, a sanzonok világa. Mindezek ellenére mégis egy nagyon mai, modern, mainstream lemezt készítettem, egy ütős popalbumot. Élő hangszerekkel, gazdag hangszereléssel. A mának szól, és remélem, hogy minél többeket megszólít majd." - árulta el az énekesnő, aki biztosan nem unatkozott az utóbbi időben, hiszen elkészült 2017-es kalendáriuma is.

Interjú Zsédával és Rakonczai Viktorral rövidesen a BSIDE Hungary oldalán!


TOVÁBBI KÉPEK ITT!

Szöveg, fotók: Nikkk