Ugrás a fő tartalomra

Közeleg Keresztes Ildikó nagykoncertje a MÜPA-ban

Aki Keresztes Ildikót akár csak egyszer is hallotta már énekelni a maga jellegzetesen mély, rekedtes hangján, biztos, hogy soha nem felejti el. 


Ám nemcsak különleges hangszíne, hanem tartása, lehengerlő őszintesége, drámai ereje, egyszóval egész lénye és tehetsége az, amely valóban rabul ejti közönségét. Az akusztikus és szimfonikus hangzást kellő arányban elegyítő koncerten elhangzanak az énekesnő hatodik nagylemezének dalai, de természetesen több mint huszonöt éves pályafutásának slágerei is. A műsort Takács Nikolas mellett meglepetésvendégek is színesítik egy-egy dallal. A hangzás minőségére a legújabb technológia alkalmazása a garancia, a látványról pedig világszínvonalú fénytechnika, valamint az úgynevezett passzív hátterek gondoskodnak, amelyek a zenével összehangolt atmoszférát teremtenek.

Erre az előadásra jegyét a Müpa saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport ajándékutalvány, Edenred Culture & Sport kártya, Sodexo Kultúrautalvány, illetve Sodexo Kultúra & Sport kártya ellenében is megvásárolhatja.

Keresztes Ildikó Nagykoncert
2016.11.29. kedd. Start: 20:00
MÜPA