Ugrás a fő tartalomra

Irie Maffia turnézáró nagykoncert az Akvárium Klubban!

„A bajnok az, akinek van története és elszánt" – Az Akváriumban zárja az Irie Maffia a Champions Turnéját.

A tavalyi mozgalmas évet egy mégmozgalmasabb váltotta, így a címadó dal névválasztása sem véletlen. Bajnoknak lenni egy életérzés: a bajnok az, akinek története van és elszánt, csakúgy, mint az Irie Maffiának.

„Úgy érezzük, hogy most bele kell adni mindent" – magyarázza a turné elnevezését Sena. –„A champion érzés nem más, mint magabiztosan szembenézni a megpróbáltatásokkal és merni lépni. Azt is jelenti, hogy ha valamibe belekezdesz, azt végigcsinálod, még akkor is, ha közben rájössz, hogy teljes hülyeség."

A turné kapcsán készült új fotókon a frontemberek így sportolók, bajnokok bőrébe bújtak. Kemon számára ez nem volt újdonság, hiszen válogatott focistaként érkezett annak idején hazánkba. Busa Pistát hokis mezben láthatjuk, Columbo pedig új szenvedélye kapcsán a teniszt választotta. A sport és a zene között rengeteg párhuzamot lát a zenekar, még úgyis, hogy egy frontembert a hétköznapi nyelvben nem hívunk bajnoknak.

„A túlélés bajnokai vagyunk, az őrületes stenk, az embertömeg-megmozgatás, a „backstage-ben a buli", a „bográcsban harminchármat fordul a slambuc", a „bocs, hogy késtem két órát", a „mennyiért innád meg ezt az üveg pálinkát most", a „fel a kezekkel" bajnokai… tovább is van, mondjam még?" – sorolja Sena.

2016-ot egy új műsorral zárjuk december 17-én az Akvárium Klubban. Ezen az estén még egy utolsó lendülettel megmutatjuk, hogy kell a színpadok bajnokaként egy szuper bulival elköszönni az óévtől."


2016. december 17. 20:00
Akvárium Klub, NagyHALL
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.



Jegyárak:
Kedvezményes elővételes: 2200 Ft
Normál: 2700 Ft