Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: Kedvenc dalaink szeptemberben

Nyár elején elindítottuk új sorozatunkat, amikor is egy-egy cikkben összeszedjük az adott hónap kedvenc magyar számait, klipjeit. Bár újra beköszöntött az ősz, előadóink most sem unatkoznak, hiszen a fellépések mellett az alkotásnak is hagynak időt, energiát. Íme a BSIDE HUNGARY TOP 5, szeptemberben rongyosra hallgatott dala, videója!


5. Belau feat Myra Monoka: Open Water

Myra Monoka dalszerző, énekes, hangmérnök nevét és hangját egyre többször halljuk, ami nem csoda. A lány rendszeresen énekel a belvárosi BRKLYN szórakozóhelyén, megállja helyét a Soerri & Poolek bulijain, most pedig az Open Water című Belau számban működik közre. De még hogy!


4. Keresztes Ildikó: Adj valamit

Azt tudjuk, hogy Keresztes Ildikó számai mindig tartalmasak és mélyek. A kivételesen tehetséges énekesnő nemrég rukkolt elő új, Most című albumával (kritika hamarosan az oldalon!), amelyen már ismert dalok is helyet kaptak. Ilyen például az Adj valamit, ami természetesen új köntöst kapott, így egy igazi ballada lett belőle. A zseniális szöveget nem mellesleg Szabó Eszternek köszönhetjük.


3. Follow The Flow: Nem fogadok szót

Fura Csé és BLR neve sokaknak ismerős már, ám ők ketten profi zenészekkel és egy énekesnővel kiegészülve megalapították a Follow The Flow formációt, amelynek Nem fogadok szót című számát a már VIVA tv is elismerte. 


2. Halott Pénz: Élnünk kellett volna 

Mélabús mégis motiváló a Halott Pénz legújabb száma. Tény, hogy ez formáció rendkívül megosztó, nincs másként az Élnük kellett volna még című daluk kapcsán sem, ám nincs olyan nap, hogy a legnagyobb rádiókban ne csendül fel a nóta. Jó okkal.


1. Hősök: Felejtés

Hogy a Hősöktől mindig kiváló minőséget kapunk, azt megszokhattuk már. Ilyen "legfrissebb" számuk, a Felejtés is, amely amellett, hogy elgondolkodtató, rendkívül fülbemászó is egyben. A dal és a hozzá készült kreatív klip kapcsán Ecküvel és Jankával is beszélgettünk, amit ITT olvashattok el. 


Írta: Nikkk