Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: Kedvenc dalaink októberben

A nyár elején elindítottuk új sorozatunkat, amikor is egy-egy cikkben összeszedjük az adott hónap kedvenc magyar számait, klipjeit. Bár újra beköszöntött az ősz, előadóink most sem unatkoznak, hiszen a fellépések mellett az alkotásnak is bőven hagynak időt, energiát. Íme a BSIDE HUNGARY TOP 5, októberben rongyosra hallgatott dala, videója.


+1 Tolvai Reni feat Mr. Vasovski: Wonder Where U R

Ez volt az az első olyan hónapunk, amikor egyszerűen nem tudtuk 5 dalra szűkíteni a legjobb számok listáját, ebből a hatosból ugyanis képtelenség volt bárkit is kivenni. Így Plussz Egyként rögtön itt van Tolvai Reni, aki Wonder Where U R számával tökéletes energiaforrás a napi koffein adagunk mellé. Bár a dal hihetetlenül fel tudja tölteni az embert, a videót nem szabad túlságosan komolyan venni, hiszen csupán Pohorelli Bettina sminkes és KissMark stylist vették extrémre a figurát. Renit pedig pontosan ezért a vagány hitelességéért szeretjük!



5. Silent Wings feat Eckü és Tkyd

Hogy miként érdemes együttműködést csinálni, azt Tkyd, Eckü és a Silent Wings megmutatta a hónap során. Eszméletlen jó kis számmal rukkoltak el a srácok, ez az energia és őszinte szeretet a zene iránt pedig bárkit képes magával ragadni. Így kell jól kikeverni a stílusokat! Egyszerűen zseniál!



4. Senkise feat Marge: Popcorn, vodka, Sprite

Ez a dal nem a világmegfejtős számok közé tartozik, viszont végtelenül fülbemászó kis szerzemény, amely pillanatok alatt ellazítja az embert még a leghúzósabb napok végén is. A Popcorn, vodka, Sprite-ot rongyosra hallgattuk a hónapban, és szívesen találkoznánk még ezzel a felállással a jövőben! Él bennünk az a bizonyos reményhal...


3. The Biebers feat Herrer Sári: Minden a Miénk

A szöveg könnyen emészthető, a hangzás végtelenül harmonikus, a két előadó hangja pedig kiválóan simul össze. Az ilyen dalok miatt maximálisan érthető, hogy mit keres az X-Faktor ítészei között Puskás Peti. Meg nálunk a TOP5-ben ugye...



2. BSW: Ne félj 

Szeretjük, amikor egy előadó úgy fog meg egy kényesebb témát, hogy a dal mindvégig motiváló, lelkesítő marad. A remekül megírt szöveg mellé egy tökéletes, bombabiztos dallam párosul. Imádjuk! A BSW ráadásul a dallal közvetlenül is segít, ugyanis a jogdíjat egy árva gyerekeket támogató alapítványnak szánják. Ne félj őket pörgetni!


1. Kállay Saunders Band: #GRIND

Zúzós kis nótával jelentkezett a Kállay-Saunders Band, igaz, tőlük nem is vártunk mást. A fiúk tudják, hogy mitől döglik a légy: rapbetét, ütősen sodró dallamvilág, őszinte, eredeti munka. Ez az a csapat, amely véleményünk szerint a világon bárhol megállná a helyét. Srácok, sok ilyet kérünk még!


Írta: Nikkk