Ugrás a fő tartalomra

Szórakoztatóan egyedi lett ByeAlex és a Slepp Pixával közös klipje!

Mindössze 2 napja jelent meg a legnagyobb videómegosztó portálon ByeAlex és a Slepp legújabb klipje, de máris 70 ezer megtekintés felett jár a Pixával közösen készített anyag.

A fekete-fehér videót a Részeg című számhoz forgatták a srácok. Ez az a dal, amit sokan talán túlságosan is komolyan vehetnek, holott tipikusan az a szerzemény, amely kifejezetten szórakoztatás céljából született.

„Inkább több a pozitív visszajelzés, de persze van puffogás is. Én annak is örülök egyébként, mert tudom, hogy a dal hatásos. Örülök a számoknak és remélem, hogy még-még-még tovább pörögnek.” – kezdte el Alex a Bside-nak. „A forgatás nagyon jó volt és gyors, összesen 3-4 órát vett igénybe és a Stúdió-X csapata készítette a klipet. Inkább az utómunka volt rengeteg idő: 3 hét. De megérte, mert nagyon egyedien néz ki." – tette még hozzá Alex.

A Részeg a hétvégi bulik tökéletes alapozó, kedvfokozó zenéje lehet, amelyet talán még Tibi atya is gyakran pörget majd ministránsaival. A videó érdekessége, hogy amíg mások igyekeznek legjobb formájukat hozni az ilyen felvétek során, addig a srácok Pixával karöltve direkt elcsúfították magukat. A részegség mondjuk pont ilyen. Figyelem! Másnaposan ez a dal nem biztos, hogy jól esik...

Zene: ByeAlex, PIXA Szöveg: ByeAlex

Értékelés:
Dal:10/9
Klip: 10/9

Írta: Nikkk