Ugrás a fő tartalomra

Nyerj páros belépőt Patkó Béla Kiki Pop&Folk koncertjére a Ram Colosseumba!

Ha valaki akár csak az Éretlenek című dalt említi, mindannyian tudjuk, hogy ez sláger bizony az Első Emelet szerzemények közé tartozik. A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb zenekarának frontembere, Patkó Béla Kiki immáron szólóban állja meg helyét.


Az előadó igazi különlegességekkel lepi meg közönségét, idén októberben pedig egy régi álma válik valóra, ugyanis a pop- és népzenei hangzás váltakozik és ötvöződik majd az előadás alatt, melyben segítségére lesznek vendégei, akik hangszereik egyedülálló virtuózai. Kiki persze nem vendégeket is hívott erre az izgalmasnak ígérkező estére és ott lesz vele a Liszt Ferenc díjas Illényi Katica, vagy éppen a Kerekes Bandből is jól ismert Fehér Zsombor is.

A biztos zenei hátteret állandó zenésztársai, Berkes Gábor billentyűn, Hastó Zsolt dob és ütőhangszereken és Dandó Zoltán gitáron biztosítják. A Pop&Folk ízlésesen keveredik és alkot egységet a produkcióban, ahol elhangoznak majd az énekes legkedveltebb dalai, a múlt és jelen slágerei.


Dátum: 2016.10.28. Start: 19:30
Helyszín: RAM Colosseum

Közreműködők:
Illényi Katica – hegedű Liszt Ferenc díjas, Magyarország Érdemes Művésze 
Fehér Zsombor – furulya Kerekes Band
Ott Rezső – harmonika Hangszeres polihisztor
Unger Balázs – cimbalom CimbaliBand
Berkes Gábor - billentyű
Hastó Zsolt – dob, ütőhangszerek
Dandó Zoltán – gitár

Jegyek kaphatók a RaM Colosseum jegypénztárában (XIII. Kárpát utca 23.),

Ezen a napon, rendhagyó módon megnyitja kapuit a RaM Colosseumban található Rockmúzeum. Már 18 órától várja a koncertlátogatókat, akik megtekinthetik a magyar zene relikviáit valamint a MagyaRock hírességek csarnokát. Belépőjegy ára: 500 Ft