Ugrás a fő tartalomra

Már csak 9-et kell aludni az új Bublé lemez érkezéséig!

A legújabb, Nobody But Me című Michael Bublé album 9 nap múlva landol a polcainkon, telefonjainkon és szívünkben, de hogy addig is gyorsabban teljen az idő, íme 9 dal, amiket bármikor, bárhol szívesen hallgatunk a kanadai énekestől.


9. Save The Last Dance For Me 
A dalt eredetileg a The Drifters énekelte el 1960-ban, majd 2005-ben a Lagzi-Randi filmzenéjében tűnt fel újra, ezúttal kedvenc kanadai énekesünk feldolgozásában. A szám akkora sikert aratott, hogy felkerült Bublé következő, It's Time című albumára is.

8. Home 
A 2005-ben megjelent dal az énekes It’s Time albumán jelent meg. A szám különlegessége, hogy Bublé első saját szerzeménye volt a lemezen. A Home egy melankolikus-keserédes dal, amelyet megállás nélkül hallgatnánk.

7. Everything 
A szám a 2007-es Call Me Irresponsible album egyik legnagyobb sikerű megjelenése. Az énekes akkori barátnőjének, Emily Bluntnak írta a dalt. „Az Everything az igaz szerelem boldogító érzéséről szól, egyben arról is, hogy mekkora biztonságot ad, ha az ember mellett a legőrültebb időkben is kiáll valaki.”

6. On an Evening in Roma 
A Nobody But Me lemez legfrissebb megjelenése egy hangulatos, mókás dalocska, amely egyenesen Róma szűk utcáira és apró kis kávézóiba repít minket.


5. Feeling Good 
A Feeling Good ugyancsak a 2005-ös It’s Time lemezen debütált, és mind a mai napig az énekes egyik legismertebb feldolgozása. A szám többek között a Caught in the Act koncertalbum nyitószáma is volt.

4. It’s a Beautiful Day 
A 2013-as To Be Loved első megjelenése, amely egy boldogtalan kapcsolat utáni felszabadult érzést dolgozza fel. A dal számos országban hamar listavezetővé vált, a bravúros klip is közel harminc milliós megtekintést produkált.

3. Nobody But Me 
Az új album címadó száma a szerelem önző, kisajátító érzését dolgozza fel a szokásos cserfes, hangulatos Bublé stílusban. A dalhoz egy vidám klip is készült, amely a társkereső műsorokat figurázza ki és amelynek főszerepeit maga Michael játssza.

2. Haven’t Met You Yet 
A szám a 2009-es Crazy Love első megjelenése volt, ami „minden, kapcsolatról vagy szerelemről álmodozó emberről szól”. A klip különlegessége, hogy Luisana Lopilato, Bublé felesége szerepel benne potenciális jelöltként.

1. I Believe in You 
Személyes kedvencünk a jövő pénteken megjelenő album második megjelenése, amely egy tökéletes, könnyed szerelmes óda, és amihez Bublé egy saját kézzel írott lyrics videót forgatott. Mi hiszünk benne, és Ti?

A Nobody But Me október 21-én válik elérhető az üzletekben és a digitális platformokon. 

A lemez hazai forgalmazója a Magneoton / Warner Music.