Ugrás a fő tartalomra

A Rapülők gőzerővel készülnek a februári megashowra


A magyar futballválogatott Ausztria elleni győzelme után a második legnagyobb hír az volt június elején, hogy a ’90-es évek ikonikus zenekara, a Rapülők tíz év után újra színpadra áll február 25-én a Papp László Budapest Sportarénában. A mega-gigantikus koncertélményig még van ugyan néhány hónap, de a fiúk már rendszeresen próbarepüléseket végeznek!


Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor, azaz MC Gesztenye, T-Boy és Michel de Lux a koncertet nemes egyszerűséggel kapunyitási pániknak titulálják. Úgy érzik, ennél méltóbban nem is ünnepelhetnék meg azt, hogy a csapat 25 évvel ezelőtt alakult. A három fiú már belevetette magát az előkészületekbe és a próbákba, ugyanis a show minden percét szeretnék emlékezetessé tenni.

Mire számíthat majd a közönség az Áj láv jú című koncerten? Beülhetnek egy időgépbe, és stílusosan visszarepülhetnek a ’90-es évekbe. A megashow hangulata, látványvilága, jelmezei és egyéb kellékei néhány órára elfeledtetik majd, hogy 2016-ban járunk, nem beszélve a dalokról, amelyeket az eredeti hangzásban hallhat majd a közönség. A Rapülők koncerten sok meglepetés sokkolja majd a közönséget, és természetesen vendégek is lesznek, de egyelőre maradjon titok, kik lesznek ők! És még mit tudnánk elmondani a jövő év egyik szenzációjáról? Ezt Geszti Péterék fogalmazták meg a legjobban:

„Mi kéne, ha volna? Miután egy Piti vument a Túr dö flancról elvisznek a Party zónába, majd a szemébe mondják, hogy te vagy itt a Némber one, a lány már tudja, hogy a következő kérés annyi lesz csak: Ringasd el magad! MC Gesztenye Szívzuhogás közben halkan a füledbe súgja majd, hogy Áj láv jú, de amikor egy Átmeneti csók után Lapátra tesz, tudod, hogy a háttérben hiába Zúg a Volga, Lesz még rosszabb, ezért befizetsz egy Holiday-re, mert hiába a Helyi terminátor, a jelszó továbbra is az, hogy Nem adom fel!”

A Rapülők 25 éve alakult, majd három nagyon sikeres, slágerekkel telített, félmillió eladott lemez után a fiúk úgy döntöttek, hogy a csúcson hagyják abba. Tíz évvel ezelőtt álltak össze egy koncert erejéig, amely Riszájkling címmel ugyanolyan sikeres volt két teltházzal a Papp László Sportarénában, mint a lemezeik. Azóta mindegyik tag a saját útját járta más produkciókkal, de abban egyetértettek, hogy egy 25 éves szülinapot mindenképpen méltó módon kell ünnepelniük.