Ugrás a fő tartalomra

ŽAGAR – Klubturné és Brit megjelenés

A tavalyi európai klubturnéja után most végre az itthoni klubokban is fellép a hazai elektronikus zene kiemelkedő zenekara, a Žagar. 


Az idén 15 éves évfordulóját ünneplő csapat még a nyár elején a Budapest Parkban adott nagyszabású koncertet, ahol a Wings of Love-ból ismert Underground Divákkal álltak újra színpadra. Ősszel a hazai klubok mellett azért Londonban is adnak majd egy szülinapi koncertet.

A nyári fesztiválszezon után a mostani aktuális koncertrepertoárjuk inkább a 15 év legsikeresebb számairól szól majd. Ugyan új lemezre még várni kell, de nemsokára várható egy speciális 'point of view' video és egy Anniversary remix album, melynek az egyik előszele a napokban a neves angol kiadónál (Saved) megjelent 'Parachuted' c. hipnotikus techhouse track, amely egy korábbi, a 'Parachute to Eternity' c. Zagar felvétel egyfajta reinkarnaciója.

A klubturné számos állomásán vendégek is lesznek az NKA Cseh Tamás Program jóvoltából, mégpedig a hazai színtér egyik új feltörekvő egyénisége Iamyank illetve a Passed zenekar.

09.17 Debrecen, Roncsbár
10.08 Győr, Rómerház
10.14 Pécs, Est Café
10.17 Budapest, Várkert Bazár
10.28 Miskolc, Helynekem
10.29 Budapest, Prlmnt
11.10 London, Nambucca
12.29 Budapest, A38