Ugrás a fő tartalomra

Vérét adta legújabb klipjéért Hien

Augusztus 29-én, hétfőn késő délután élőben debütált Hien legújabb videoklipje a VIVA-n, amelyet élő videós bejelentkezés előzött meg a csatorna Facebook oldalán. Az énekesnővel Iszak Eszti beszélgetett a klipről és a forgatásról, sőt néhány apró kulisszatitokra is fény derült. A stábot a forgatás alatt rengeteg szúnyog támadta meg, így elég „csípős” hangulatban telt a munka.


Hien hétfőn 18.00-tól Iszak Esztivel beszélgetett élőben a VIVA Facebook-oldalán, majd az énekesnő legújabb, Lullaby című klipje debütált a népszerű zenecsatorna Top 5 című műsorában. Az énekesnőt Iszak Eszti kérdezte többek között az új dalról, amely Hien szerint akár arculatváltásnak is megfelelhet.

„Gráf Péterrel és a GrafPictures-zel dolgoztam, ez a dal ráadásul nagyon közel áll a szívemhez, már régóta szerettem volna, ha klip készül hozzá - az álom végre megvalósult. A videóban szerepel egy nagy fehér kutya is, aki tulajdonképpen a címet jelképezi. Ő egyébként egy örökbefogadott kutyus, aki nagyon félős, így a forgatás előtt sokat játszottunk együtt, hogy később ne legyen fennakadás” – árulta el Hien, aki a videó szimbolikájáról is mesélt.

„Szürreális álomvilágot szerettünk volna megjeleníteni, ennek megfelelően egy különleges és nem mindennapi videót sikerült készítenünk. A hangsúly inkább a vizualitáson van, nem feltétlenül a szövegen - a színek és a különböző apró technikai megoldások, effektek adják meg a klip hangulatát. Az egyetemi szakomhoz kapcsolódó tudást is hasznosíthattam a közös munka során: ez az első dalom, ahol nem csak dalszerzőként voltam jelen, hanem a hangszerelésért és a keverésért is én feleltem” – mondta a fiatal sztár, aki többek közt a forgatás nehézségeiről is elárult pár titkot: „Egy hatalmas búzatábla közepén zajlott a felvételek nagy része, éppen naplementekor, amikor rajzanak a szúnyogok. Az egész stáb szenvedett a rovaroktól és a szúnyogriasztó is alig hatott, de mindenki fegyelmezett volt a hatékony munka érdekében” – tette hozzá az énekesnő, aki idén nagyon sok izgalmas projektben vett részt a zenekarával.

„Játszottunk többek között a Szigeten, ami azért is volt számomra különleges, mert szimfonikus zenekarral léptem színpadra, és ehhez át kellett hangszerelni a dalokat. Sok munkába telt, cserébe nagyon jó tapasztalat és hatalmas élmény volt” – mondta a népszerű énekesnő.