Ugrás a fő tartalomra

Indul a Morning Show Nagy Őszi Roadshow-ja

Ismét páratlan meglepetésekkel és nyereményesővel szolgál hallgatóinak a Class FM csapata! Az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsorának tagjai újra felkerekednek, hogy szeptember 26-tól öt napon keresztül hazánk öt nagyvárosában indítsák a napot. Sopronban, Kaposváron, Baján, Egerben és Budapesten a hallgatók nem csak találkozhatnak hazánk legismertebb rádiósaival, de értékes nyereményekért is játszhatnak: a főnyeremény egy Suzuki SX4 S-Cross személygépkocsi.

Pörgős slágerek, értékes nyeremények és napjaink legkedveltebb reggeli rádióműsora. A Morning Show hármasa: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri ismét hátára veszi az országot, és látványos üvegstúdiójukkal öt nagyvárosba látogatnak el, hogy a tőlük megszokott hangulatban pörgessék fel a hétköznapokat. Azon felül, hogy az érdeklődők élőben találkozhatnak a rádiós trióval, a műsorvezetők játékra is invitálják a hallgatókat: naponta gazdára talál többek közt egy hűtő 60 liter laktózmentes tejjel, a fődíj pedig Suzuki SX4 S-Cross személygépkocsi. A nagy őszi „hadjárat” Sopronban indul szeptember 26-án, ezután Kaposváron, Baján, Egerben ébresztenek a srácok, majd pedig hajóra szállnak: Budapesten, a Dunán található Táltos hajóról köszöntik a hallgatókat.

A Morning Show sztárjai nyereményesővel és őrült játékokkal is készülnek a rajongóknak, ahol a fődíj egy Suzuki SX4 S-Cross személygépkocsi, amit – azon felül, hogy naponta egy szerencsés hallgatót elvisznek vele munkába – meg is nyerhet valaki, ha a helyszínen regisztrál. A jelentkezők közül hagyományosan minden városban egy nyertest sorsolnak majd, aki ott lehet a pénteki nagy játékon és esélye lesz megnyerni a kocsit - öt nap alatt tehát öt potenciális autónyertes neve kerül a kalapba. Emellett többféle izgalmas játékkal is készülnek Feriék, például élő „tehénfejésre” buzdítják majd a hallgatókat, amelynek résztvevői közül a legszerencsésebbek egy-egy darab, 60 liter Mizo laktózmentes UHT tejjel feltöltött Electrolux hűtőszekrénnyel gazdagodhatnak.

„Imádunk útra kelni, hiszen ilyenkor nem csak kimozdulhatunk a jól megszokott stúdiónk kényelméből, de személyesen is találkozhatunk a hallgatóinkkal” – mondta Rákóczi Feri. „Bár mindegyik városban jártunk már, nagyon várjuk a roadshow-t, szívünk szerint két hónapon keresztül csak turnéznánk, hogy mindenhová eljussunk, ahol szeretnek minket. Nagy kedvenceink ezek a városok, nagyon jó közönségünk volt, mindegyik helyszínen örömmel fogadtak minket.” – tette hozzá Feri.

Szeptember 26-án a soproniakat ébreszti a Morning Show, majd négy további nagyvárosban: 27-én Kaposváron, 28-án Baján, 29-én Egerben, majd 30-án Budapesten, a Dunán találkozhatnak az érdeklődők a Class FM mozgó stúdiójával és a reggeli műsor sztárjaival.

2016. szeptember 28. Baja, Szentháromság tér 
2016. szeptember 29. Eger, Gárdonyi Géza tér 
2016. szeptember 30. Budapest, Duna (Táltos katamarán hajó)