Ugrás a fő tartalomra

Candy Dulfer Magyarországra költözik?

Candy Dulfer világhíres szaxofonosnő – aki október közepén a MoM Sportban kápráztatja el közönségét – olyannyira imádja Magyarországot, hogy szeretne hazánkban egy házat venni, ráadásul nem mással, mint magyar férjével, a futballista Szénási Bélával.


Candy Dulfer mint mindig, most is folyamatosan turnézik, hiszen saját zenekarán kívül a legnagyobb világsztárok versengenek a kegyeiért. Az elmúlt évek a Pink Floyd, Maceo Parker, Van Morrison, Dave Stewart, Madonna, Beyonce, Alicia Keys és Chaka Khan csak pár név azok közül, akikkel együtt lépett fel, de Prince, aki nem is olyan rég fiatalon elhunyt, különösen közel állt a szívéhez, hiszen Candy alig volt 19 éves, amikor Prince-szel egy színpadra állhatott.

"Nagyon lesújtott a hír, bár a halála előtt régóta nem beszéltünk, mert már nem dolgoztunk együtt – mondta Candy Dulfer. - Nem mondom azt, hogy minden nap sírok, de vannak pillanatok, amikor szinte megüt a gondolat, hogy nincs többet. Nagyon nagy szeretet volt köztünk annak ellenére, hogy nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, mert az a típus vagyok, akinek ami a szívén, az a száján és ez sokszor nem tetszett neki. Sajnos nem igazán bízott meg az emberekben, így bennünk sem, pedig lehet, hogy ez sokat segített volna neki."

Candy a magánéletében is szerencsés, hiszen a holland lány szívét egy magyar focista rabolta el, aki két évvel ezelőtt feleségül is vette egy monoszlói birtokon, miután előző nap egy fergeteges koncert keretében a lánybúcsúját az A38-on tartotta.

"A férjemmel egy luxushajón találkoztunk , ahol én két éven át játszottam, ő pedig szintén ott dolgozott , miután egy sérülés miatt fel kellett függesztenie a sportolást– mesélte Candy Dulfer. Érdekes, hogy Magyarország valahogy mindig ott volt a gondolataimban, többször zenéltem ott és nagyon tetszett. Talán már akkor megéreztem valamit, valamifajta hatodik érzékem lehetett. Amikor először találkoztunk a férjemmel, már akkor nagyon jó érzésem volt vele kapcsolatban, aztán egyre többet beszélgettünk, néhányszor kijött hozzám Hollandiába és hát együtt maradtunk. Béla nagyon sokat dolgozik Hollandiában, de nekem annyira tetszik Magyarország, hogy nem titkolt célom, hogy vegyünk ott egy házat. Így is nagyon szeretek ott lenni, a férjem családját is nagyon szeretem, de úgy általában a magyar emberekért is odavagyok. Én vagyok Magyarország legelkötelezettebb hollandiai nagykövete, mert mindenkit arra bíztatok, hogy menjen Magyarországra legalább nyaralni."

Candy Dulfer a 6. Jazzy Fesztivál keretében lép fel Budapesten, amely rajta kívül olyan nevekkel várja közönségét szeptember 15 és 18. között a MoM Sportban és a MoM Kulturális Központban, mint a Geszti Péter produkció, a Random Trip szuperválogatottja Tóth Verával, Fábián Julival, Tátrai Tiborral, a záró napon pedig St. Martin koncertjével.