Ugrás a fő tartalomra

A tíz éves Group'n'Swing Esélyegyenlőségi Koncertje

Ahogyan ez az elmúlt években már tradícióvá nemesedett, az idén 10. születésnapján ünneplő zenekar ebben az évben is megrendezi a Nem adom fel! Együttessel közös fellépését a zene világnapjának alkalmából, amelyet a Down Alapítvánnyal karöltve szerveznek. Október 2-án 18.00 órai kezdetű koncertükkel a Marczibánnyi Téri Művelődési Központban várják a zenekedvelőket.


A rendezvénnyel több dolgot is szeretnének bemutatni. Egyrészt azt a nyilvánvaló tényt, hogy a zene mindenkié, ez az a közös nyelv, amelyet kortól és élethelyzettől függetlenül megért és beszélhet bárki, akinek a szíve és lelke a helyén van. Másrészt – és ennek az eseménynek ez a legfontosabb tanulsága –, hogy erőfeszítéssel és hittel minden nehézség megoldható, és minden cél elérhető. Persze csak akkor, ha az ember valóban nem adja fel…

A színpadon tehát igazi zenészek állnak majd, ízig-vérig előadók, akiket ugyanaz a cél vezérel: szórakoztatni, elvarázsolni és szeretetet adni. Teszik majd ezt mindannyian a maguk módján és eszközeivel, de ugyanazzal az elhivatottsággal és lelkesedéssel műfajtól, hangszertől és zenekartól függetlenül. Bízunk benne, hogy Önt is érdekli a sokszínűség, a különböző módon és formában megszólaló zene, valamint az ebből fakadó közös élmény.


Időpont: 2016. október 2. 18:00
Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A
Jegyár: 2500 Ft 

 Belépőket személyesen a Dürer Stúdióban (XIV. Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.), online a www.jegy.hu weboldalon lehet vásárolni. 
 Támogatók: a Down Alapítvány, a Nem adom fel! Együttes és az NKA