Ugrás a fő tartalomra

A The Baseballs legújabb albuma egyenesen a tinikorunkba repít vissza

Hit Me Baby… három apró szó, ami egy egész generációt hozott és hoz a mai napig lázba. Nem véletlenül választotta a The Baseballs a bűvös hármast legújabb albuma címének is. A remake-ekről híres trió legújabb projektjében 90-es évekbeli slágereket dolgoz fel egy kis csavarral. Készüljetek az év egyik legérdekesebb lemezére!


A háromfős német banda 2009-ben került be a köztudatba Rihanna „Umbrella” feldolgozásával, azóta a fiúk olyan slágereket gondoltak újra, mint a „Hot N Cold”, a „Candy Shop”, vagy éppen a „Hello”. Legújabb, holnap megjelenő lemezük a kilencvenes évek slágereit dolgozza fel, de nem akárhogy: a dalokat az ötvenes-hatvanas évek rock’n’roll stílusába bújtatva.

A végeredmény egyszerre sokkoló és zseniális: a Take That, a No Angels, a Westlife, a Backstreet Boys és persze a címadó Britney szerzemények mind ’új’, retro hangzásvilággal gazdagodnak. „Mondhatjuk, hogy időutaztunk – vissza azokba az évtizedekbe, amikor a rock’n’roll műfaja megszületett. Egyszerre akartunk teljesen új hangzást adni a daloknak és a lehető legjobban megtartani az eredeti hangulatukat. A cél az volt, hogy mindenki felismerje azt, amit hall, és elmosolyodjon az új külsőn.” – magyarázta Sam.

A Hit Me Baby holnap kerül a polcokra, és szerintünk ütni fog! Az album első megjelenése már elérhető, hallgassatok / pillantsatok bele a „Baby One More Time”-ba!