Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: Kedvenc dalaink augusztusban

A nyár elején elindítottuk új sorozatunkat, amikor is egy-egy cikkben összeszedjük az adott hónap kedvenc magyar számait, klipjeit. Szerencsére előadóink a koncertszezon ellenére sem hagyják abba az alkotást, és jobbnál-jobb anyagokkal lepnek meg minket! Íme a BSIDE HUNGARY TOP 5, augusztusban rongyosra hallgatott dala, videója!


5. Radics Gigi: Take it in

Újra egy angol nyelvű dallal lepte meg rajongóit Radics Gigi. A mindössze 20 esztendős fiatal lány a Take it in számával ismét a laza, vidám oldalát húzta elő. Az Amerikában forgatott klip érdekessége, hogy mindent Gigi tervezett meg benne és a vágásokat is ő készítette el.


4. DÉR HENI: Szedjük széjjel

Nem titok, hogy imádjuk Dér Heni zenéit. A kissé feminista, izgalmas fűszerezettségű dalok listáját most a Szedjük széjjel című számával toldotta meg. Az új, roppant vidám szerzeménynek igazi latin fiesztás hangulata van. Zenéjét Burai Krisztián, Báder János, szövegét Heni mellett ugyancsak Burai Krisztián alkotta. Ha Tolvai Renit a magyar Christina Aguileraként jellemezzük, akkor Heni minimum JLO. Nézzétek csak azt a mozgást, természetesen áradó vagányságot! Dögööös!


3. Diggieman: Apró Pont

Deego 2001-ben rukkolt elő első lemezével, nevét pedig leginkább a hazai underground hip-hop közönsége ismerheti. A hónap során azonban megjelent Apró Pont című száma, amely nem tipikus rap, de még csak nem is egy sima reggae. Diggieman stílusosan játszik a határokkal, amelyet pozitív energiákkal húz még tovább és tovább. Ezt az eredetiséget nem lehet nem imádni!


2. SUGARLOAF: Depiend

A Múlató után ismét egy új szerzeménnyel bújt elő a tavaly 20. életévét betöltő Sugarloaf zenekar. A Depiend egy olyan lélekedző nóta, ami stílusában kissé visszanyúl a régi, sokak által igazi Sugarloaf-osnak tartott vonalhoz. Nkuya Sonia hangja pedig egyszerűen varázslatos! 


1. SOUNDA: Minden éjjel

Menthamadafaka és Szakács Gergő munkásságát külön-külön is szeretjük, ám közösen egy olyan zenei vonalat álmodtak meg, amit itthon ilyen kiváló minőségben senki sem csinál. Önazonosak és veszélyesek. Mármint veszélyesen jók... Merjük remélni, hogy hosszú életű, aktív duó formálódik belőlük, mivel augusztusban mondhatni, hogy Minden Éjjel őket hallgattuk...