Ugrás a fő tartalomra

Radics Gigi számára családi örökség a zene

Radics Gigi életében egészen kisgyermekkora óta fontos szerepet játszik a zene. Az énekesnő hatévesen már rajongott Beyoncéért, pedig a szülei kezdetben nem igazán ismerték az R&B műfajt. 

Hazánk népszerű énekesnője, Radics Gigi a családból hozza a zene iránti kötődését. „Hatéves voltam, amikor először hallottam Beyoncét. Hatalmas szerelem volt, állandóan a Crazy In Love-ot énekeltem, pedig édesapám, aki vendéglátós zenész volt, akkor még nem igazán ismerte az R&B-t. Később persze ez megváltozott, és 2009-ben volt szerencsénk élőben is megnézni egy koncertjét. Hatalmas élmény volt!” – árulta el az előadó, aki eleinte nem sokat tudott a kedvencéről. „Kezdetben nem volt még internetünk, körülbelül tízéves lehettem,amikor utána tudtam nézni Beyoncénak és megtudtam például, hogy a Destiny’s Childban indult a karrierje. Szerencsére ma már könnyebb dolgom van, és nem csak kutakodni tudok a neten, de online hallgathatok zenét bárhol, bármikor, akár a telefonomról is elérem a leginspirálóbb slágereket” – árulta el Gigi, aki a legális zeneletöltést támogatja. „Egy előadót és a munkásságát szerintem azzal tisztelhetjük meg a legjobban, hogy hivatalos forrásokból szerezzük be a dalait. Én is rendszeresen hallgatok albumokat például a Deezeren, nemrég kipróbáltam a MyMusic-ot is, szuper, hogy korlátlanul hallgathatom a kedvenceimet.

Mostantól bárki úgy hallgathat online zenét, hogy nem fogyasztja vele a meglévő mobil adatcsomagját belföldön. A Telenor MyMusic Starttal már 290 Ft-ért normál hangminőség mellett 15 órányi, 990 Ft-ért pedig korlátlan adathasználattal érhetőek el a Deezer, az Apple Music és a TIDAL kifogyhatatlan zenetárai vagy az online rádiók adásai.