Ugrás a fő tartalomra

A Woodstock az Ugaron táborban játszik ma a WatchMe

Győzelemmel zárták a Veszprémi Utcazene Fesztivált, hisz a szakmai zsűri őket választotta a legjobb zenekarnak; a Rocktogon tehetségkutatójából az eddigi legmagasabb pontszámmal jutottak az elődöntőkbe; mára pedig meghívást kaptak az Anna and the Barbies zenekari táborába, ahol 21:00-tól lép fel a WatchMe Jónás Veráék előtt Ópusztaszeren.


Sikert sikerre halmoz mostanság a WatchMe zenekar. A tagok nem gondolták volna, hogy ilyen hamar ennyire nagy elismerésekben részesülhetnek, de a kitartó munka s a jobbnál jobb zenei anyagok elkezdték beváltani a reményeiket. Legutóbb a Veszprémi Utcazene Fesztiválon bizonyíthattak, ahol akusztikusan mutathatták meg a közönségnek, illetve a szakmai zsűrinek is azt, hogy ők bizony így is képesek muzsikálni.

"Egyáltalán nem gondoltuk azt, hogy megnyerjük a versenyt. Nagyon ritkán játszunk akusztikusan, így ez a verseny egy nagy kihívás volt számunkra, amit végül is sikeresen teljesítettünk. Boldogok vagyunk, hogy a szakmai zsűri úgy ítélte, megálljuk a helyünket ilyen terepen is" – árulta el a zenekar szaxofonosa és vezetője, Baracskay Rita, aki a veszprémi siker után nem sokkal már a Rocktogon tehetségkutatójában lépett fel a többiekkel, ahonnan az eddigi selejtezők legmagasabb pontszámával jutottak tovább az elődöntőkbe. Ma pedig a Woodstock az Ugaron táborban játszanak az Anna and the Barbies meghívására.

"Nagyon szeretjük Annáékat, s számunkra azért is megtisztelő és fontos állomás ez a fellépés, mert az ő filozófiájuk és mondanivalójuk áll hozzánk a legközelebb. Mi is ezt szeretnénk képviselni, s átadni a közönségünknek."

Nemrégiben elkészült a csapat második videoklipje is, melyért hatalmas köszönet illeti Zsoldos Dávidod, aki megrendezte s felvette egy személyben az egész anyagot, illetve Joó Beatrixot is, aki csodás Sentiments Cuture ruhákba bújtatta a lányokat.

"Az All Night sokkal mélyebb mondanivalóval rendelkezik, s melankolikusabb, mint az előző dalunk. Ennél a számnál nem gondolkoztunk egyáltalán közreműködőben, szerettük volna, ha ez csak ötünkről szól. A klip is igazából erre fókuszált" – mondta el a szaxofonos.