Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: A kedvenc júniusi dalaink!

Ma elindítjuk új sorozatunkat, amikor egy cikkben összeszedjük az előző hónap kedvenc magyar számait, klipjeit. Szerencsére előadóink a koncertszezon ellenére sem hagyják abba az alkotást, és jobbnál-jobb anyagokkal lepnek meg minket! Íme a BSIDE HUNGARY TOP 5 júniusban kijött dala, videója!

5. SuperStereo feat. KRSA: Fedezd fel!

Ha reggel nyűgösen, fáradtan ébredsz, akkor indítsd el a Fedezd fel!-t és máris nagyobb energiával vágsz bele a napba! Pörgésből, lüktetésből nem lesz hiány!



4. Antal Timi: Közelebb

Antal Timit eddig is kedveltük, de most mintha igazán megtalálta volna a saját stílusát, útját! A Közelebb pontosan olyan angyali, édes, kifinomult nóta lett, mint amilyen Timi maga. Ha pedig a kedvenc júniusi klipünket kellene megneveznünk, akkor egyértelműen ez lenne az, hiszen hihetetlenül izgalmas és ötletes koncepcióról beszélünk!


3. Kollányi Zsuzsi: Minden úgy van jól, ahogy

Régóta vártuk már, hogy előbújjon első szólóklipjével Kollányi Zsuzsi! A lányt Majka vokalistájaként, később a RedBull Pilvaker énekesnőjeként ismertük majd szerettük meg. Kétségtelen, hogy csodás hangja van Zsuzsinak, és az is, hogy a dalban bizony vannak olyan sorok, amellyel rengeteg nő első hallás után azonosul (például: "Ha fájni kell, hát fájjon. Sebeim büszkén vállalom.")



2. Tolvai Reni: Látomás

Kicsit olyan érzésünk van, mintha Reni visszakanyarodott volna ahhoz a stílushoz, amit első száma, a Hagylak menni-kor ismerhettünk, hallhattunk. Csak ezúttal érettebb, izgalmasabb fűszerezettségű kis anyag lett. Lehet, hogy nem ez a legrádióbarátabb száma, de hogy igazi minőség, az nem kérdés!



1. Tóth Gabi: Ez vagyok én

Június első hetében rukkolt elő legújabb videójával Tóth Gabi. Az X-Faktor egyetlen női mentora ezúttal sem aprózta el, hangjával az első pillanatban teljesen elkápráztatott minket. Az Ez vagyok én egy lüktető, egyből fülben és szívben ragadó dallamvilágú szám, amelynek szövege is igen masszív és Gabis (szöveg: Molnár Tamás, zene: Szabó Zé, klip: Höltzl Gergő). A videó pedig külön dicséretet érdemel, mert Gabi több oldalát is megmutatja (a visszafogottat és a vadócabb, szexit is).


Írta: Nikkk