Ugrás a fő tartalomra

TOP 5: Kedvenc dalaink júliusban!

Júniusban elindítottuk új sorozatunkat, amikor is egy-egy cikkben összeszedjük az adott hónap kedvenc magyar számait, klipjeit. Szerencsére előadóink a koncertszezon ellenére sem hagyják abba az alkotást, és jobbnál-jobb anyagokkal lepnek meg minket! Íme a BSIDE HUNGARY TOP 5, júliusban rongyosra hallgatott dala, videója!


5. Rúzsa Magdolna: Érj Hozzám

Bizonyára sokan emlékszünk arra, amikor Rúzsa Magdi szinte még kislányként, remegő lábakkal lépett a Megasztár színpadára. Mára pedig az egyik legizgalmasabb, legkifinomultabb énekesnővé érett, és Érj hozzám című dala tartja a Magdi által már korábban magasra tett mércét még annak ellenére is, hogy a klip egyáltalán nem passzol a szerzeményhez!


4. Flashb!rd: Sweetest enemy

Némethy Brigit a DENIZ LIVE vokalistájaként ismertük meg, ám néhány hete előrukkolt első szóló számával is. A Sweetest Enemy egy igazi csajhimnusz, amit lehetetlen egyszer meghallgatni, ugyanis hihetetlenül fülbemászó. Hiányzott már hazánknak egy vagány, laza, rátermett énekesnő, akiből ez a hármas természetesen, mindenféle erőlködés nélkül áramlik. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a következő lépése!



3. DENIZ: Halhatatlanok

Felemelő, mosolyt csalogató, szívet-lelket energiával alaposan feltöltő kis dal lett DENIZ legújabb szerzeménye, amelyet a magyar olimpikonok és paralimpikonok tiszteletére írt a rapper. Egy biztos, DENIZ ott van azon 3 hip-hop előadó között, akik sokat tesznek azért, hogy ez a műfaj virágozzon és igazán tartalmasat, minőségit adjon a zeneszerető embereknek. Nos, ő is egy halhatatlan!


2. Egy Másik Zenekar: Én csak téged

Péterffy Lilit sokan akkor látták először az EMZ élén, amikor a csapat szerencsét próbált A DAL című műsorban. A Kéne közös képet is gyakran hallhattuk a rádióban, ám az Én csak téged egy sokkal-sokkal erősebb szerzemény lett. Energikus, érzelmes, és úgy tűnik Lili megtalálta az igazi helyét. Sok ilyet még!


1. JETLAG: Látnom kell

A JETLAG formáció márciusban rukkolt elő debütáló számával, a Karszalagokkal, amelyet most egy igazi nyárérzést sugalló dallal tetőztek. A lüktető, egyben frissítő zene mellé párosul egy szuper, mindig aktuális üzenet. Molnár Tomi szövegét, ha csak egy mondatban kellene összefoglalnunk, akkor az annyit tenne, mint hogy 'Mindig teljes szívvel és lélekkel legyünk ott az adott pillanatban'! Kell ennél több? Imádjuk!


Írta: Nikkk