Ugrás a fő tartalomra

A Balaton Soundon rázta Tolvai Reni

Balaton és menő zenék, mi kellhet még a boldogsághoz ilyenkor nyár közepén? Természetesen egy jó koktél. Tolvai Reni a Soundon a Finlandia Less Ordinary Bárban kevert, és nem is akármilyen street food koktélokat. Reni ráadásként még egy igazán eklektikus zenei produkcióval is meglepte a bulizókat.


„Imádom, amikor különböző zenei stílusok keverednek, és úgy láttam, a közönségnek is nagyon bejött” – vette át a szót Tolvai Reni. „Vasovski Norbival és Ferencz Peti hegedűssel máskor is dolgoztunk már együtt, és mindig nagyon izgalmas, amikor a dalt kísérő elektronikus zenét klasszikus dallamokkal ötvözzük. Régen én is tanultam zongorázni, de sajnos abbahagytam, amit ma már nagyon bánok. Biztos vagyok benne, hogy újra elkezdem majd” – mondta Reni.

A színpadon nem csak Tolvai Reniék szórakoztatták a tomboló tömeget. A Less Ordinary Bárban koradélutántól hajnalig váltották egymást a hazai és külföldi lemezlovasok. Ráadásul egy verseny keretében négy hazai „újonc” is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, akiket idén rekordszámú, az előző évhez képest közel háromszor több jelentkező közül választottak ki az italmárka facebook oldalán. Ahogy a sztárok, úgy a Finlandia csapata is a mértékletes alkoholfogyasztás híve.