Ugrás a fő tartalomra

hiperkarma EP-bemutató a Budapest Parkban!

A magyar alternatív zenei színtér egyik legfontosabb zenekara, a hiperkarma július 9-én lép fel idén először a Budapest Parkban.

A 2000-ben alakult csapat legutóbb 2014-ben jelentetett meg új anyagot, amikor is - hosszú szünet után - eredeti zenekari felállásban elkészítették a harmadik, Konyharegény névre keresztelt korongjukat, melyet akkor egy nagyszabású, mindenki számára felejthetetlen, visszatérő hiperkarma Halloween keretein belül mutattak be először élőben. Azóta szinte megállás nélkül járják az országot a legnépszerűbb klubok és fesztiválok vendégeként, tavaly ünnepelték a 15. születésnapjukat, velük nyitottuk és zártuk a Budapest Park előző szezonját, és immáron egy új dobossal, a The Carbonfools-ból ismert Hámori Benedekkel július elején ismét ellátogatnak a kedvenc szabadtéri szórakozóhelyünkre.
Bérczesi Robiék ezúttal különleges estének néznek elébe, ugyanis a koncerten egy, a Quimby 25. születésnapjára készített feldolgozás mellett két vadiúj hiperkarma dalt is bemutatnak majd a nyáron megjelenő EP-jükről.

Az együttes vendége egy mindenki számára kedves formáció, a Margaret Island lesz. Lábas Viki, Füstös Bálint, és Törőcsik Kristóf 2013-ban alapította az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezettjeként számon tartott zenekart. A csapat munkásságát a múlt szeptemberben megjelent debütáló lemezük, az Egyszer Volt sikerein, a teltházas koncerteken, a rádiós játszási listákon való folyamatos jelenlétükön, és a tavalyi Nagy-Szín-Pados szereplésükön kívül számos zenei díj, többek között a Hangfoglaló, és a Fonogram is elismeri.

2016. július 9. 18:00
Budapest Park
1095, Budapest, Soroksári út 60.



Jegyárak:
▲ 2016.06.30-ig: 2499 Ft
▲ 2016.07.01-től és a helyszínen: 2899 Ft

Terasz és Terasz kiegészítő jegyek:
▲ Terasz jegy: 3.999 Ft
▲ Terasz kiegészítő jegy: 2.499 Ft