Ugrás a fő tartalomra

FLASHB!RD: Sweetest Enemy - Itt a klip + interjú!

Megjelent FLASHB!RD, avagy Némethy Brigi első klipje. A fiatal lányt a DENIZ LIVE egyik buliján hallottam először énekelni, ahol DENIZ Hazám című számával győzött meg véglegesen. Ezt a dalt olyan hitelesen adta át, hogy pár percre számomra tényleg megállt a világ...

FLASHB!RD életében már egészen kicsi kora óta jelen volt a zene, hiszen igazi zenész családban cseperedett fel. Tanulmányait zenei iskolákban végezte, jelenleg is a Magyar Hajnal Stúdió hallgatója. Bizonyít a már említett DENIZ zenekarában és számos versenyen is szerencsét próbált, korábban belevetette magát olyan műfajokba, mint a népdal, a jazz, vagy éppen a blues, ám mondhatjuk, hogy a mostani elektronikus vonal áll  legjobban neki. 16 évesen megnyerte a Disney csatorna egyik versenyét, és a Camp Rock 2 című klipjében is láthattuk és hallhattuk. Most pedig végre megjelent első saját videója (rendező, operatőr, utómunka: Mókus Stúdió, Nagy Róbert. Klip ötlet: Némethy Mária), amelyet Sweetest Enemy (zene, szöveg: Krajczár Péter.) számához készített.
Véleményem szerint nagyon hiányzott már hazánknak egy igazán vagány, tüzes énekesnő, akiből természetesen áramlik a lazaság, a merészség, a rátermettség. A Sweetest Enemy-t pedig lehetetlen egyszer meghallgatni, ugyanis első hallás után abszolút fülbe-és agybamászik. Készülj fel egy jó kis csajhimnuszra!

Nikkk: Mit jelent számodra ez a dal?

FLASHB!RD:
Ez a szám életem egy szakaszát jelenti, amit nem bánok, hogy úgy alakult, ahogy. Az ember mindig tanul. Alapvetően mindenkinek merem ajánlani, mert szerintem bárki megtalálhatja benne azt a pici elemet, ami megfoghatja. 

Nikkk: Hogy érezted magad a klipforgatás során? Gyanítom a festékes jelenet jó kis élmény lehetett. Mi volt a legnagyobb kihívás számodra?

FLASHB!RD: A forgatás fantasztikus kaland volt, mert olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akik nem csak alapos, kiváló munkát végeztek, hanem szinte egy családként működtek együtt velem. Velük mindenképpen hosszú távon tervezek. A festékes jelenet nem volt egyszerű, mert meg kellett tervezni, hogy mikor hova érkezzenek a festékek. Bár ezt a részt a hajam egy picit bánta, ennek ellenére szerintem elég jól sikerült. A ruhadobálós rész igazi élmény volt, amit ajánlok minden nőnek düh levezetésként! (nevet) A legnagyobb kihívást pedig az első percek jelentették, de amint átlépi őket az ember, egyre könnyebb lesz és mindig egy kicsivel feljebb, beljebb kerülhet.


Dal: 10/10
Klip: 10/9