Ugrás a fő tartalomra

Radics Gigi vadonatúj hangzással és klippel illuminál

Az ifjú énekesnő a 2012-es Megasztár győzelme óta libabőrözi a magyar közönséget lenyűgöző hangjával. Mintegy három hónapnyi Amerikában töltött idő után egy kint forgatott klippel tért haza. Az „Illuminate”-et még Mr. Vasovskival alkották tavaly, a mostani remix Gigi új, felnőtt, szexibb oldalát mutatja be.


Az Illuminate 2015 decemberében debütált Gigi és a Vasovski symphonic előadásában. Az új verzió egy dallamosabb, r’n’b-s hangzással rendelkezik, producere a Grammy-jelölt Damien „Dammo” Farmer, aki többek között Kendrick Lamar és Jamie Foxx munkásságában is szerepet játszott, ráadásul a szám egy Rihanna és Beyoncé videoklipjeivel versengő kisfilm keretében debütált.

Gigi eddig ritkán látott oldalát mutatja be: a lány merészebb, sokat sejtető és az alakját tökéletesen kiemelő ruhákban, egy eszméletlenül szexi férfi társaságában ünnepli a szerelem felszabadító érzését.

„A klip koncepciója egészen egyszerű volt: átadni a dal hangulatát, életérzését. Ez egy valódi családi produkció – a sminket és a hajamat én magam csináltam, anyukámmal választottuk ki a ruhákat, a vizuális elemeket pedig a kisöcsémnek köszönhetem. A helyszín amúgy egy természetvédelmi terület, egy kiszáradt tó medre, és itt forgott többek között a Transformers is!” – mondta Gigi a klipről.

Az énekesnő pár szóban az Amerikában töltött hónapokról is mesélt: „Az egész teljesen filmszerű volt... Olyan fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg és alakíthattam ki baráti kapcsolatot, hogy el sem hiszem. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy kétszer is találkoztam Quincy Jones-szal, aki másodszorra elvitt magával Mohamed Hadid, Bella és Gigi apukájának a szülinapi bulijára!” – mesélte a lány.