Ugrás a fő tartalomra

East Fest 2016: Jelentkezz fellépőnek!

Minden évben visszatérő téma a feltörekvő előadók fellépési lehetősége az East Festen. Természetesen, idén is rengeteg megkeresést kaptak a szervezők hasonló témában. Nem is lehet kérdés, hogy 2016-ban is megadják a bemutatkozás lehetőségét az East Fest élőzenei, elektronikus zenei vagy hiphop színpadán!


Olyan feltörekvő tehetségek, vagy tehetséges bandák jelentkezését várják, akik úgy érzik, nagy lehetőség lenne számukra az East Festen, széles plénum előtt bemutatni tudásukat a „nagy nevek” előtt. A jelentkezők közül a közönség és az East Fest csapata közösen fogja kiválasztani stílusonként azt az egy-egy előadót, aki útiköltség térítés, valamint ingyen bérlet fejében felléphet majd az adott stílusú színpadon. Amennyiben szeretnéd Te is megmérettetni magad, a következő a dolgod:

Küldd el nekik jelentkezésed 2016. május 17. 18:00-ig a Facebook-on üzenetben vagy az info@eastfest.hu-ra.

Fontos, hogy csak a saját bandádat/ magadat nevezheted, és az üzenet tartalmazza a következőket:
– a jelentkező fellépő pontos nevét
– a telefonos elérhetőségét
– stílustól függően: az „East Fest élőzene”, „East Fest DJ” vagy „East Fest hiphop” megjegyzést
– egy jó minőségű zenei felvételt

Május 20. és június 20. között egy nyilvános szavazáson (amit a szervezők indítanak a Facebookon a jelentkezők neveivel) a közönség szavazza majd meg, hogy kit szeretnének leginkább látni az East Festen. Stílusonként a legnépszerűbb öt bandából pedig végül az EAST FEST csapata választja ki a befutót. Eredményhirdetés június 25-én.