Ugrás a fő tartalomra

DENIZ: Egy a lényeg - Itt a klip!

Ma 15:00 órakor hivatalos közösségi oldalán debütált DENIZ legújabb klipje, amit ezúttal a 2B Pictures csapatának köszönhetünk és amelyben feltűnik Kállay-Saunders András és a BSW formációja is. Az előadó ezzel a letisztult, egyszerű ám nagyszerű anyaggal egy korszakot zár le.


Nikkk: Mit tudhatunk az Egy a lényeg szerzeményedről?

DENIZ: Ez a dal A nép hangja című, tavaly megjelent nagylemezemről az egyik kedvencem. Amikor megírtam a szöveget, tudtam, hogy a hangulata miatt idén tavasszal kell majd debütálnia. Ez a video egyébként a 10. klip a korongról, ami egy óriási szám ilyen tekintetben. Külön apropója, hogy ezzel a klippel zárom le az elmúlt 4 évem munkásságát, és kezdek el tekinteni a jövőbe, az új dalaim felé. Hamarosan jövök is egy elég nagy volumenű dologgal!

Nikkk: Hogy érezted magad a forgatáson?

DENIZ: A forgatás remek volt! A Hősökből ismert Brash-al (Barcza Sándor-szerk.) és csapatával dolgoztam együtt. A klip alapkoncepciója egyszerű volt: süssön a nap és a kamera kövesse le egy délutánomat, amikor találkozok a barátaimmal egy rozé fröccsre, sétálok Budapesten, akár megis ismernek az utcán, és a még nagyobb szabadság jegyében gurulok egyet egy cabrioval. Tudatosan nem akartam túl gondolni a klipet, inkább a hangulatot szerettük volna megcsípni, ami szerintem remekül sikerült. Elhoztam a tavaszt! Nézzétek csak!




Dal: 10/10
Klip: 10/10

Írta: Nikkk