Ugrás a fő tartalomra

"Az első koncert a Parkban, amikor egymillió ember eljött" - Vad Fruttik koncert beszámoló

Hosszú idő után idén először lépett fel Budapesten a Vad Fruttik. Likó Marci és csapata múlt pénteken a Budapest Parkban adott remek szezonnyitó nagykoncertet.

Felfokozott érzelmek, őszinte dalszövegek, kora nyári fülledtség, a zenére egyként lüktető tömeg. Aki járt már valaha Vad Fruttik koncerten, annak ezek az érzések koránt sem idegenek... A csapat a magyar zenei élet egyik legkiemelkedőbb formációja, szövegeikkel kivétel nélkül bárki azonosulni tud, ami igaz a fellépéseikre is: a látványos, igazi zúzós showjukkal képesek a közönséget kiragadni a hétköznapokból.


A buli Facebookos eseményénél már napokkal a koncert előtt hangot adtak a rajongók annak, hogy mennyire várják, hogy ismét hallhassák élőben kedvencüket, amit mi sem bizonyított jobban, minthogy már a kapunyitáskor is hatalmas tömeg várakozott a Budapest Parknál. A koncertkezdésre pedig gyakorlatilag megtelt a nézőtér. A csaknem két órás fellépésre a zenekar különleges dallistával készült, egyaránt helyet kaptak rajta a régi és az új számok. A csapat tavaly decemberben megjelent, sorban ötödik nagylemezéről, a Tudom milyenről olyan szerzemények csendültek fel, mint a Gabi, a Gyújtsd fel, vagy épp a címadó dal, melyet a végeláthatatlan tömeg ugyanolyan örömmel énekelt együtt Likó Marcival, mint az igazi nagy slágereket, például a Lehetek én ist. Nem mehetünk el szó nélkül a show fénytechnikája mellett egyetlen alkalommal sem. hisz a Pálocska Peti nevével 'fémjelzett' vibráló színkavalkád nagyszerűen passzol a csapat zenei világához.


Az este folyamán a fiúk bebizonyították, hogy a rocksztárságuk ellenére emberek tudnak maradni, hisz az együttes merchpultjánál egyedi készítésű pólókat vásárolhattak az érdeklődök, melynek bevételét a csapat teljes egészében a Bátor Tábornak adományozta. Marci nem győzött hangot adni annak sem, hogy mennyire hálás a zenekar a közönségért: külön kiemelte, hogy nagyon örül, hogy "egymillió ember ellátogatott a koncertjükre".

Fotók: Andi