Ugrás a fő tartalomra

A Galaktikus pop turné Budapestre érkezik!

A The Biebers és a Mary PopKids egész országot felölelő turnéja június elején utolsó állomásához érkezik.

A két zenekar életútja nagyon sok dologban hasonlít. Noha nem ugyanazon évben, de mindkét csapat bejutott a Nagy-Szín-Pad verseny döntőjébe, melynek köszönhetően hatalmas sikerre tettek szert nemcsak a hazai közönség, hanem a Sziget Fesztiválköztársaságának összes nemzete előtt is. A Mary PopKids 2014-ben meg is nyerte a versenyt, így felléphetett az Arctic Monkeys előtt a VOLT Fesztiválon, valamint a Macklemore & Ryan Lewis produkció előtt a Szigeten is, míg a The Biebers Robbie Williams-szel egy napon vehette birtokba Európa egyik legnagyobb fesztiváljának a nagyszínpadát.
Mint az ismeretes, Kama és Puskás Peti régóta nagyon jó barátok, még egy közös zenekar alapítása is megfordult a fejükben, ám másfelé sodorta őket az élet: Kama elindította a Mary PopKids-et, Peti pedig a The Biebers-zel kezdett el tevékenykedni. A jó viszony apropóján viszont úgy gondolták, hogy itt az ideje egy közös országjáró mulatságnak.

A srácok február óta tartó körútjukon olyan magyarországi nagyvárosok klubjaiban léptek fel hatalmas közönségek előtt, mint Miskolc, Szeged és Debrecen, azonban a budapesti koncertjük ígérkezik mindközül a legkülönlegesebbnek, hisz meglepetés vendégekkel, arany konfettivel, valamint vadiúj dalokkal is készülnek.

Bár Kamáék és Puskás Petiék június 10-én adják a Galaktikus pop turné zárókoncertjét a Budapest Parkban, mégsem állnak meg, hisz az este egyben a fesztiválszezon nyitányát is jelenti majd.

Nem érdemes kihagyni ezt a #galaktikus #szexizést!

2016. június 10. 18:00
Budapest Park
1095, Budapest, Soroksári út 60.



Jegyárak:
▲ 2016.05.31-ig: 1999 Ft
▲ 2016.06.01-től és a helyszínen: 2499 Ft

Terasz és Terasz kiegészítő jegyek:
▲ Terasz jegy: 3.999 Ft
▲ Terasz kiegészítő jegy: 2.499 Ft