Ugrás a fő tartalomra

Újra Vegas Men az Orfeumban!

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) és fergeteges show-műsoraik számára ad(ott) otthont.


Bár a szerencse forgandó, az amerikai témájú este biztos pont a pesti éjszakában, hiszen az óceán túlpartján gyökerező zenei világ is megidézi a Grand Canyon tőszomszédságában felépített, fényesen csillogó, a játékgépek fáradhatatlan forgásától csilingelő szórakoztatóközpontot.

Három kiváló énekes, Abebe Dániel Bebe, a sármos szívtipró, Gyurcsík Tibor, a született showman, Giorgio, valamint tehetséges zenészek gondoskodnak arról, hogy a nagy példaképekhez hűen, minőségi módon szólaltassák meg nagyszerű, ikonikus előadók és zenekarok (The Blues Brothers, Earth, Wind & Fire, Elton John, Tom Jones, Elvis Presley, Robbie Williams) dalait a show-műsorok fellegvárának hamisítatlan hangulatában.

Az élőzenés koncert utáni bulihangulatért pedig DJ Corey felel.

Május 6. Péntek
Kapunyitás 20 órakor 
Programkezdés 21 órakor 
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Prémium: 2.800 Ft 
Standard: 2.000 Ft