Ugrás a fő tartalomra

Turnévideós klippel jelentkezett a SPLIFF 447!

Izgalmas fűszerezettség, egyediség, beatang. Ők a Spliff 447 formáció, akik ma új klippel lepték meg a nagyérdeműt, amelyet (szintén) 447 című számukhoz készítettek. A videó ráadásul nem is akárhol forgott, ugyanis a srácok nemrég Brünnben és Prágában jártak fellépni. Valamint klipet forgatni…


Egy kis beszámoló az útról: 

 „A korai kelést leszámítva világi volt ez az utazás, ami során végig forgott a kamera! A nyolcadik utas a Goral vodka volt a kocsinkban, ami által a hangulat haláli lett. Első úti célunk Brünn és a Radio Proglas volt, ahol akusztikus műsorunkat interjúval egybekötve próbáltuk minden szlovák tudásunkkal összeszedve előadni. Ezt követően betámadtuk a Stará Pekárna nevű helyet. Egyébként a hely felett volt a szállásunk is… Otthonos érzetben játszottunk, mert egyedül a pultos volt az, aki nem beszélt magyarul. Na meg a kutyája!” – kezdte a BSIDE-nak a csapat. „Másnap délelőtt irány Prága. Arrafelé baromi nehéz parkolóhelyet találni, sőt felér egy lehetetlen vállalkozással. Beköltöztünk a szállásra, kis pihenés után pedig indultunk a következő fellépésünk helyszínére, az Exit Us klubba. Ismét egy szuper magyar buliba csöppentünk, remek hangulattal. A szombati nap volt a fordulópontunk, ugyanis ilyen-olyan műszaki okokból elmaradt az esti buli. Nem csüggedtünk, az éjjelt még megünnepeltük, majd vasárnap nyakunkba vettük a várost, klipjeleneteket készítettünk, majd végül fájdalmas búcsút vettünk Csehországtól és hazaindultunk. Persze azért indulás előtt kajáltunk együtt egy nagyot, és akkor ne is beszéljünk azokról a bizonyos cseh sörökről!” – tették még hozzá a fiúk.

„A srácok még tavaly kértek fel első klipjük elkészítésére és azóta is együtt dolgozom velük. Segítek nekik a háttérmunkákban, klipek-fotók készítésében, próbálom egyengetni további útjukat és jó tanácsokkal ellátni őket.” – mondta el Barcza Sándor (Brash). „Az év elején említették, hogy lesz egy 3 állomásos miniturnéjuk Prágában, tartsak velük, ha van kedvem. Nem sokat haboztam, kaptam a lehetőségen, és hozzájuk csapódtam a fotós táskámmal együtt. Ezúttal nem készültünk nagy koncepcióra, mindent rögzítettem, ami akkor és ott érdekesnek tűnt, majd ebből ollóztam össze ezt a kis turnévideót.” – árulta még el Brash az új anyag kapcsán.