Ugrás a fő tartalomra

Pszichedelikus hullámzás az A38-on: Middlemist Red és PAUW

A Middlemist Red még több új dallal és hatalmas lendülettel érkezik április 22-én az A38 Hajóra európai turnéja előtt. A külföldön is egyre több rajongót gyűjtő banda előtt a holland rockszíntér friss reménysége, a PAUW játszik.


Újra nagy a mozgolódás a Middlemist Red háza táján: a csapat az egyik legjelentősebb zeneipari eseményen, az Eurosonicon indította az évet, nem rég értek haza a Tallinn Music Weekről, májusban pedig Anglia felé veszik az irányt, ahol a The Great Escape-en lépnek fel, de nyáron játszanak még a francia Europavoxon, a horvát Indirekt és az osztrák Szene Openair fesztiválokon. A srácok mindemellett fáradhatatlanul dolgoznak második nagylemezükön is, melyről a klipes Evermore-t már bemutatták, még több friss dallal pedig a zenekar április 22-ei A38-as koncertjén találkozhat a nagyérdemű.


Előttük a hasonszőrű PAUW bűvöl el minket pszichedelikus vintage-poprockjával. Bár csak két hete jelent meg debütáló nagylemezük, a csapatot máris a holland rockszíntér egyik nagy reménységének tartják, a holland rádiók és tévék rotációban játsszák dalaikat, naptárjuk pedig már most tele van európai fesztiválokkal.

Helyszín: A38 Hajó, Budapest, Petőfi híd budai hídfő
Időpont: 2016. április 22. 20:00
Belépő: 1900 Ft, elővételben: 1500 Ft. 
Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.