Ugrás a fő tartalomra

Kozma Orsi „Igen”-t mondott

Könnyedebb, funkysabb oldalát mutatja meg legújabb dalában, az „Igen”-ben Kozma Orsi. A továbblépés témaköréról szóló pozitív hangulatú szám igazi közönség kedvencnek ígérkezik már most.


Kozma Orsi nevét legtöbben a jazz világával kötik össze, azonban az énekesnőről tudni kell, hogy alapvetően ő a pop világából érkezett, s ez a műfaj tükrözi leginkább a személyiségét. 2013-ban jelent meg utoljára lemeze, amit még Szakos Krisztiánnal készített. "Krisztiánnal három nagylemezt hoztunk létre. Nagyon szerettem vele dolgozni, szakmailag kiemelkedő, amit ő csinál" – árulta el Orsi.

"Most egy új kezdet indult el az életemben, emiatt nyitottam egy kicsit más emberek irányába. A sors összehozott tavaly Pálinkás Tamással, akivel első közös munkánk, az „Örökké” tavaly debütált a Petőfi Rádióban."- tette hozzá az előadó.

A közös munka pedig azóta is töretlenül tart, aminek eredményeképpen született meg a vidám, kicsit funky-s hangzású „Igen”, ami eredetileg egy TEJ szám volt, de nem számított annyira közismertnek.

"Tomiék pár koncerten előadták, de nem jelent meg sehol ez a dal. Tomival ketten raktuk össze, finomítottuk a munkálatok során, míg megkapta a végleges formáját. A fúvós-vonós hangszerelés Erős Marcinak, a Kiscsillag basszusgitárosának köszönhető, s nagyon kedves barátnőm, Váczi Eszter is vokálozik a dalban." - árulta még el Orsi.

Kozma Orsi – Igen dala a youtube mellett többek között a deezeren és a Spotify-on is elérhető.

Kozma Orsi – Igen 
Zene, szöveg, zenei producer: Pálinkás Tamás 
Fúvós és vonós hangszerelés: Erős Márton 
Ének, vokál: Kozma Orsi 
Vokál: Váczi Eszter, Pálinkás Tamás 
Gitár: Svajcsik Kristóf 
Basszusgitár: Kiss Benedek 
Dob: Fejős Ádám